AcasăPoliticaUSR sare în ajutorul bucureștenilor. Toate problemele Capitalei vor fi acum rezolvate!...

USR sare în ajutorul bucureștenilor. Toate problemele Capitalei vor fi acum rezolvate! Ce pune la cale partidul lui Drulă

ambasada rusieiRomânia expulzează 10 diplomați ruși. Oamenii lui Putin, declarați „personae non gratae”

USR a propus o măsură „revoluţionară” de „modernizare” şi de „rezolvare” a problemelor cu care se confruntă Bucureştiul: redenumirea străzii Tuberozelor în strada „Aleksei Navalnîi”.

Aici se află Secţia consulară a Ambasadei Rusiei la Bucureşti.

Ambasada Rusiei, pe strada „Alexei Navalnîi”?!

Capitala arde, iar baba se piaptănă! Cum a justificat USR Bucureşti această „grozăvie”?

Redenumirea străzii pe care îşi are sediul consulatul Rusiei în „Strada Aleksei Navalnîi” nu este doar un gest simbolic. Este un mesaj clar că sprijinim lupta pentru libertate, dreptate şi democraţie.

Este o expresie a solidarităţii noastre cu toţi cei care, precum Aleksei Navalnîi, îşi riscă libertatea şi chiar viaţa pentru a-şi apăra ţara de corupţie şi autoritarism.

Prin acest act onorăm curajul şi sacrificiul lui Navalnîi şi ne afirmăm angajamentul faţă de valorile care stau la baza unei lumi mai juste pentru toţi”, a spus preşedintele USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, potrivit unui comunicat de presă.

Au invocat şi mai multe motive puerile

Şi primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat pe Facebook iniţiativa de schimbare a numelui străzii. Pentru adoptarea hotărârii este necesar votul majoritar în Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi avizul Prefectului.

”Nu ştiu care va fi poziţia PNL şi PSD, dar dacă vreţi să le spuneţi şi voi să voteze, aveţi un link la petiţie în comentarii pe care vă rog să o semnaţi şi/sau distribuiţi! Redenumirea străzii pe care îşi are sediul consulatul Rusiei în “Strada Alexei Navalnîi” nu este doar un gest simbolic.

Este un mesaj clar că sprijinim lupta pentru libertate, dreptate şi democraţie”, afirmă Voiculescu.

author avatar
Andrei Ștefan
448 afisari

8 COMENTARII

  1. PARTIDUL LUI DRULA O SA DEA BUCURESTENILOR O S..A !,UNDE ATI VAZUT VOI CA PARTIDELE VA DAU VOUA CEVA ??,TREZITI-VA PARTIDELE NU VA DAU NIMIC !,PARTIDELE FURA DE LA VOI !,ISI UMPLU SARSANAUA ,CONTURILE ,IAR DACA RAMANE CEVA IMPART LA JIGODIILE CARE II SUSTIN !.
    CE-I GREU SA PRICEPETI ROMANI ?,DE UNDE FURI NU CRESTE !,AU INVESTIT DERBEDEII SI GOLANII ASTIA CEVA ?,DOAR AU FURAT ,IAR CAND N-AU MAI AVUT CE SA FURE AU IMPRUMUTATA GAJAND ORICE !: AU GAJAT RESURSELE MINERALE ,AU GAJAT AURUL !,AU GAJAT SI AU VANDUT PAMANTUL ARABIL AL TARII 50% !.
    VIERMII ASTIA SI CAND DORM TOT FURA SAU ROD DIN AVUTIA TARII SI A VOASTRA.

  2. cand sint in opozitie usr , rezolva tot , cand ajung la putere fac exact pe dos ! doar homosexualii si marxistii cu creier neted mai sustin usr !

  3. Nu ei au intaratat pe feisbuc sa iasa afara idiotii utili sa „protejeze Rosia Montana”?
    Daca s-ar fi informat un pic, inainte de a iesi in strada…
    Daca madam Dancila ar fi comunicat situatia juridica a contractului cu Rosia Montana…

  4. Hai baieti, ca vad ca nu va convine ce zice lumea despre marele usr ds 5%. Asa ca slava suacraina, slava bideu, slava uenato. E b8ne??? 😀😀😀

  5. USR…vai mama noastră cu ăștia. Apoi și-a găsit numele pentru stradă…de ce nu punem Strada Putin, Strada Soigu, Strada Medvedev… măcar așa știm ceva. Cine a fost acest Navalni…unul ucis de Putin. Ok, ce valoare are acest Navalni pentru România? Mai exact are vreo valoare? Capete goale…asta e usr. O nouă generație de hoți. Psd a îmbătrânit, pnl la fel…lasă că vine usr. Pleacă ai noștri/Vin ai noștri/ Iarăși am votat ca proștii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger