AcasăPoliticaUSR sare în ajutorul bucureștenilor. Toate problemele Capitalei vor fi acum rezolvate!...

USR sare în ajutorul bucureștenilor. Toate problemele Capitalei vor fi acum rezolvate! Ce pune la cale partidul lui Drulă

ambasada rusieiRomânia expulzează 10 diplomați ruși. Oamenii lui Putin, declarați „personae non gratae”

USR a propus o măsură „revoluţionară” de „modernizare” şi de „rezolvare” a problemelor cu care se confruntă Bucureştiul: redenumirea străzii Tuberozelor în strada „Aleksei Navalnîi”.

Aici se află Secţia consulară a Ambasadei Rusiei la Bucureşti.

Ambasada Rusiei, pe strada „Alexei Navalnîi”?!

Capitala arde, iar baba se piaptănă! Cum a justificat USR Bucureşti această „grozăvie”?

Redenumirea străzii pe care îşi are sediul consulatul Rusiei în „Strada Aleksei Navalnîi” nu este doar un gest simbolic. Este un mesaj clar că sprijinim lupta pentru libertate, dreptate şi democraţie.

Este o expresie a solidarităţii noastre cu toţi cei care, precum Aleksei Navalnîi, îşi riscă libertatea şi chiar viaţa pentru a-şi apăra ţara de corupţie şi autoritarism.

Prin acest act onorăm curajul şi sacrificiul lui Navalnîi şi ne afirmăm angajamentul faţă de valorile care stau la baza unei lumi mai juste pentru toţi”, a spus preşedintele USR Bucureşti, Vlad Voiculescu, potrivit unui comunicat de presă.

Au invocat şi mai multe motive puerile

Şi primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunţat pe Facebook iniţiativa de schimbare a numelui străzii. Pentru adoptarea hotărârii este necesar votul majoritar în Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi avizul Prefectului.

”Nu ştiu care va fi poziţia PNL şi PSD, dar dacă vreţi să le spuneţi şi voi să voteze, aveţi un link la petiţie în comentarii pe care vă rog să o semnaţi şi/sau distribuiţi! Redenumirea străzii pe care îşi are sediul consulatul Rusiei în “Strada Alexei Navalnîi” nu este doar un gest simbolic.

Este un mesaj clar că sprijinim lupta pentru libertate, dreptate şi democraţie”, afirmă Voiculescu.

author avatar
Andrei Ștefan