AcasăPoliticaUSR-PLUS vrea capul lui Cîţu pentru eşecul campaniei de vaccinare: „De ce...

USR-PLUS vrea capul lui Cîţu pentru eşecul campaniei de vaccinare: „De ce am luat 120 de milioane de doze de vaccin”

florin cituUSR-PLUS vrea capul lui Cîţu pentru eşecul campaniei de vaccinare: „De ce am luat 120 de milioane de doze de vaccin”

Florin Cîţu ar trebui să răspundă pentru eşecul campaniei de vaccinare, este de părere deputatul USR-PLUS Emanuel Ungureanu. Acesta cataloghează campania de vaccinare drept un eșec şi acuză autorităţile că au cumpărat prea multe doze de vaccin, în loc să încurajeze testarea gratuită pentru depistarea virusului Sars CoV-2.

USR-istul Ungureanu l-a găsit vinovat pentru eșecul acestei campanii de vaccinare și pe secretarul de stat în MAI Raed Arafat.

„Din lipsă de informare, din păcate, autorităţile s-au decredibilizat în faţa oamenilor. Şi aici aş vrea să spun un lucru important: s-au cumpărat 120 de milioane de vaccinuri. Această campanie de vaccinare şi această campanie de informare a fost coordonată de către domnul Cîţu şi de către domnul Arafat. Şi aici clar, a fost un eşec, pentru că dacă cumperi 120 de milioane de doze de vaccinuri în condiţiile în care ştii sigur că nu aveai cui să-i dai, nici măcar patru doze de vaccin dacă ar fi fost pe fiecare cetăţean român vaccinabil şi tot erau mai multe vaccinuri cumpărate. S-ar fi putut cumpăra mai multe teste, se putea testa gratuit mult mai mult. (…) Când domnul Vlad Voiculescu a vrut să aibă un cuvânt de spus în vaccinare, domnul Cîţu a spus că se ocupă el de campania asta, punct. Deci aici s-au împărţit lucrurile cât se poate de clar”, a declarat Emanuel Ungureanu la Romania TV.

Ungureanu îl trage la răspundere și pe Arafat

Deputatul consideră că „prin exemplul personal, din om în om”, oamenii pot fi convinşi de beneficiile vaccinării anti-COVID. În opinia lui Emanuel Ungureanu, „domnul Arafat şi domnul Cîţu trebuie să răspundă” pentru rezultatele campaniei de vaccinare.

„Se vorbeşte despre obligativitatea vaccinării, în condiţiile în care nicăieri în Europa nu se introduce această obligativitate decât pentru cadrele medicale. Mi se pare firesc să vrei să mergi la spital şi să nu te infectezi de la cei care ar trebui să-ţi salveze viaţa, este un lucru de bun simţ şi de minimă logică”, a adăugat Emanuel Ungureanu.

La data de 1 august, un total de 5.005.436 de persoane s-au vaccinat de când campania de vaccinare a debutat pe 27 decembrie 2020. Dintre acestea, 4.858.584 de persoane sunt vaccinate cu schemă completă, potrivit Comitetului Național de Vaccinare.

author avatar
Andreea Vlad
555 afisari

9 COMENTARII

  1. Fiti atenti,120 milioane de doze inmultit cu 15,5 Euro doza,egal cu 1 miliard 860 milioane de Euro. Adica 9 miliarde132 milioane 600 mii de lei. Cu banii astia guvernul meu de jefuitori ai Bugetului puteau cumpara numai strictul necesrar de sa zicem 10 milioane de Doze ce costau numai 1 milard 650 milioane de lei. Le-ar fi ramas la Buget 7 miliarde 482 milioane 600 mii de lei bani suficienti pt. majorarea conform Legilor promulgate de Cocotatul penal,Legea pensiilor si Legea alocatiilor pt.copii.Catzule,Cocotatule,duceti-va urgent la poltia Capitalei si predati-va .Tagma jefuitorilr,cat va mai rabda Tara si Dumnezeu ?

  2. Dar articolul ne lamureste ce contine vaccinul: parandarat! Iar Cutzu nu e la primul atac de obtinut bain personali prin indatorarea Romaniei. Se pare ca lectiile in Iowa creau un Robin Hood de tip USR-ist, care nu imparte cu altii ce poate sa-si insuseasca!

  3. USRplus nu încetează sa puna in evidență imbecilitatea incomensurabile a membrilor săi.
    Mai Ungurene, Eduard, daca stii sa citesti, daca auzi stiri, discutii intre prieteni, ai auzit probabil ca tratamentul acesta genic experimental, asa zisul vaccin, nu împiedică nici îmbolnăvirea persoanei vaccinate nici transmiterea virusului de la persoana vaccinata la cea nevaccinata sau invers.
    Deci dragul meu domn Ungureanu, da-mi voie sa ma înclin în fața perfecțiunii la care ai ajuns sa-ti alinti imbecilitatea. Chapeau!!!
    De unde ii scoți Doamne???

  4. Mi se pare firesc să vrei să mergi la spital şi să nu te infectezi de la cei care ar trebui să-ţi salveze viaţa, este un lucru de bun simţ şi de minimă logică”

    Dragă Emanuel, ti-am pus totusi in fata ochilor citatul din imbecilitatile tale la care m-am referit ca sa nu te si cretinizezi dacă faci eforturi sa înțelegi la ce ma refeream in mesajul precedent. Precedent înseamnă mesajul anterior acestuia…

    De unde ii scoți Doamne???

  5. Bai, astia care mai credeti ca in Bukalistan mai este democratie, care mai cred ca in republica aceea esuata bananiera mai este lege, aia chiar trebuie sa se caute la cap 🙂 Pe astia ai lui Matu & Comp. ii doare fix in pwula de ce cred oamenii, de ce vrea poporul roman, astia sunt niste tradatori de colonie de cea mai joasa speta, o stiu si ei, dar se vede clar ca le e mai frica de globalistii milirdari care conduc lumea ca si o mega-corporatie, decat de propriu lor popor !! Asa ca urmatoarea oprire, e teroarea dezlantuita de gubernantii vostrii ipocriti de kakat, si apoi ca si raspuns, razboiul civil dintre vaxinati in cap si rebelii care se opun sistemului nazist de la Bukale !! Bai, nu mai exista nici un fel de dialog in societate, e care pe care peste tot, asa ca atentie ce faceti si nu stati bot in bot cu nimeni, ca astia imprastie virusul chinezesc, prin spray, si aia e, scapa cine si care poate !!

  6. ROMANIA s-a DESTABILIZAT PRIN LEPRELE POLITICE CARE S_AU INGRAMADIT IN POLITICA SI GUVERNE.
    Ce partide !,de unde partide ?,NISTE GASTI NENOROCITE ,ADUNATURI DE DERBEDEI SI NULITATI CARE TAIAU FRUNZA LA CAINI !.
    ROMANIA -UN POLIGON DE INCERCARI DE EXPERIENTE ,O COLONIE IN CARE COMENZILE VIN DE LA SAMSARII AMERICANI.
    COVIDUL O DOVADA A HAOSULUI GLOBAL ,VACCINUL O DOVADA A UNUI PROGRAM ,A UNEI AFACERI PREMEDITATE.
    LEPRE, SUGI ,TRADATORI,MERCENARI GASESTI CATI POFTESTI ORIUNDE ,AZI TICALOSIA ,IRESPONSABILITATEA SI LACOMIA A
    DISTRUS ORCE URMA DE LEGALITATE,DE RATIONALITATE ,DE UMANITATE.
    ASISTAM DIN CAND IN CAND LA SCENE GROTESTI ,LA INCAIERARI INTRE HAITELE DE SACALI ,COIOTI ,HIENE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger