AcasăPoliticaUSR-PLUS propune un nou nume la Ministerul Sănătății. Cine este Ioana Mihăilă

USR-PLUS propune un nou nume la Ministerul Sănătății. Cine este Ioana Mihăilă

ioana mihailaUSR-PLUS propune un nou nume la Ministerul Sănătății. Cine este Ioana Mihăilă

Ioana Mihăilă, în prezent secretar de stat în Ministerul Sănătății, ar putea ocupa funcţia de ministru după demiterea lui Vlad Voiculescu.

Secretarul de stat Ioana Mihăilă va fi propunerea USR-PLUS pentru Ministerul Sănătăţii. Vlad Voiculescu ar putea deveni consilier al Ministrului Sănătăţii, potrivit unor surse politice. O altă variantă ar fi ca Vlad Voiculescu să devină secretar de stat în minister, potrivit realitatea.net.

Ioana Mihăilă este, totodată, și un renumit endocrinolog, cu o vastă experiență în spate în acest domeniu. Împreună cu soțul său, și el medic, a înființat o clinică privată în Oradea.

A candidat la primăria Oradea

Odată cu fondarea PLUS, a vrut să se implice în politică și a devenit președintele organizaţiei judeţene Bihor. Ioana Mihăilă a fost și candidatul Alianţei USR-PLUS la Primăria Oradea.

Ioana Mihăilă a făcut parte din celula de criză PLUS COVID şi a contribuit la programul de guvernare USR-PLUS la capitolul dedicat managementului crizei COVID-19.

Până în prezent, din partea USR-PLUS, pentru portofoliul de la Sănătate a fost vehiculat numele lui Adrian Wiener, medic de profesie, și, totodată, deputat USR.

author avatar
Andreea Vlad
898 afisari

3 COMENTARII

  1. daca a gestionat covidul la cum arata situatia ca de fapt nimic nu are credibilitate e clar!!!!!!!!!

  2. Cum dreacu sa-l numească cîț secretar de stat pe voiculescu, dupa ce l-a demis ca ministru ! Voi chiar nu mai gândiți cu zvonurile foarte tâmpite ?

  3. Alt medic cu clinica privata care sa vrea sa inchida spitalele de stat. Alt medic care vrea pacientii la clinica personala. Sa ne fereasca Dumnezeu. De fapt asta se vrea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger