AcasăPoliticaUSR PLUS, demisii cu aplauze! Declarații uluitoare ale lui Dan Barna! -...

USR PLUS, demisii cu aplauze! Declarații uluitoare ale lui Dan Barna! – VIDEO

Dan Barna, co-președintele USR PLUS, a anunțat în urmă cu doar câteva minute că ”în acest moment, miniștrii USR PLUS se retrag din Cabinetul Cîțu”. Urmează ca deciziile să ajungă pe masa premierului Cîțu marți dimineață.

E de precizat faptul că încă din startul acestei conferințe, desfășurate pe holurile Parlamentului, Barna și miniștrii USR PLUS au fost primiți cu aplauze. Aplauze s-au auzit și la momentul la care s-a făcut referire la plecarea din Guvern a miniștrilor formațiunii.

Barna: Nu se mai poate așa!

De altfel, reprezentanții USR PLUS din Cabinetul Cîțu au avut în mână coli A4, semn al deciziei privind demisiile.

”Nu se mai poate așa! (…) Florin Cîțu a dinamitat conştient şi perfect responsabil această coaliţie, cu bună știință și cinism. (…) Florin Cîțu nu mai poate să fie premier. Și din acest motiv, miniștrii USR PLUS se retrag din Cabinetul Florin Cîțu. (…) Este o decizie susținută de Biroul Național. Și în acest context, ne prezentăm demisiile (…) mâine dimineață la prima oră premierul va avea demisiile noastre pe birou, astfel încât să deblocăm această criză”, a declarat Barna.

”Trebuie să folosim și planul B, pentru că moţiunea era planul A. (…) Sunt două variante: fie PNL acceptă că USR PLUS este un partener serios și responsabil pentru dezvoltare şi atunci în câteva zile cu un nou premier să mergem mai departe (…), fie PNL decide să funcționeze pe mecanismul USL, am văzut astăzi că Florin Cîțu a tras în echipa câștigătoare pe Marcel Ciolacu. (…) PSD-ul este alături, acolo, în echipa câștigătoare. (…) Este o decizie grea, pe care niciunul dintre noi nu am luat-o uşor, (…) dar este un mesaj de care România are nevoie. După 30 de ani (…) trebuia să vină și în politica din România un partid care să spună „ori ne respectăm angajamentele, ori plecăm acasă”. În acest moment, miniștrii USR PLUS se retrag din Cabinetul Florin Cîțu”, a susținut Barna, anunțul său fiind urmat de aplauze.

846 afisari

3 COMENTARII

  1. Ce mascarada!!!! Pentru ce au aplaudat??? S-a iezftinit energia, s-a iezftinit gazul , preturile au scazut etc????? Circ si foame. Nu inteleg de ce numai miniștrii isi dau demisia , secretarii de stat , prefecții, subprefectii etc raman la guvernare. De ce nu si dau demisia toti ? De ce nu in seara asta isi dau demisia Si abia maine? Niste zombi politici.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger