AcasăPoliticaUSR-iştii, victime colaterale în scandalul Cîţu. Mihai Tudose i-a pus la punct:...

USR-iştii, victime colaterale în scandalul Cîţu. Mihai Tudose i-a pus la punct: ”Adezivul „Ciolanu” lipește orice. Nu vă e silă de voi?”

Mihai-Tudose

Mihai Tudose a atacat USR-PLUS, după ce Dacian Cioloș a declarat public că problemele interne ale PNL nu țin de ei, făcând referire la cele două dosare ieșite la iveală din trecutul premierului Florin Cîțu.

Europarlamentar și vicepreședinte al PSD, Tudose spune că premier putea să fie și Al Capone.

Coaliţia, ţinută lipită de „adezivul Ciolanul”?

Adezivul ,,Ciolanu” lipește orice și mai ales părțile interesate de ciolan. De asemenea, produsul elimină și greața și repulsia față de ,,problemele penale”. S-au constatat și efecte de amnezie temporară sau selectivă…

Declarația domnului Cioloș: ,,Problemele interne ale PNL nu țin de noi (USR-pluș). Problemele personale se rezolvă personal.” Am încheiat citatul… Astfel se confirmă faptul că adezivul care-i ține atât de bine lipiți de ciolan are efectele prezentate la început….

Faptul că ei susțin (fac parte) un guvern condus de un tip realmente iresponsabil, condamnat la pușcărie și care a mai dat și o mică ,,țeapă” de aprox. 7000$ unei bănci…. sunt ,,probleme personale”. Sau ,,probleme interne ale PNL”….

Pe logica aceasta prim-ministru putea să fie și Al Capone… dacă aveați și voi un loc la masă! Problemele unui PSD-ist erau probleme planetare, chiar și atunci când erau doar zvonuri….

Vouă USR-pluș nu vă e silă de voi? Nici măcar când sunteți singuri, așa pe ,,personale”? Sau e prea puternic adezivul?”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Dacian Ciolos, liderul PLUS, a declarat că USR PLUS va rămâne la guvernare, atâta timp cât se vor face reforme. Acesta a precizat că ”problemele interne ale PNL” nu țin de ei, făcând referire la cele două dosare ale lui Florin Cîțu.

author avatar
Andrei Ștefan
555 afisari

5 COMENTARII

  1. Tudosică, maică, sunteți toți la fel acolo „la butoane”. O clică împuțită de îndrăgostiți de ciolan.

    • Dora, păpușE, am zis clar mai sus: sunt toți la fel! Operația matematica de REUNIUNE a mulțimilor ar trebui sa ți-o aduci aminte, deși s-a făcut în clasa a patra… deci: TOTI!!!! Kill’em all!

      • Si tu cu ma-ta, cu tac-tu, cu tot neamu voastru sunteti toți la fel: niște idioți ! Știi de ce zic asta: sa nu înțelegi tu ca aici nu-i vorba de toți ci de puscariasu’ cîț, țeparu’ cîț si nemernicii aia de la usl-pluș, cum foarte bine zicea nea drojdier’ asta!

        • Zap…. ție îți place cu cavitatea bucală plină de k kt sau preferi organele genitale pina la refuz. Știi ce înseamnă idiot?! Sunt sigur ca nu știi(științific vorbind)(se vede ca ești needucat). Peiorativ acum, dacă vrei sa știi ce e un idiot folosește oglinda, retardatule. Proastă soolă a avut mămica ta la anu S….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger