AcasăPoliticaUSR-iştii şi-au ales noul preşedinte printr-un vot online. Cătălin Drulă i-a "călcat...

USR-iştii şi-au ales noul preşedinte printr-un vot online. Cătălin Drulă i-a „călcat în picioare”!

Drulă își dă jos masca!

​Cătălin Drulă a fost ales președinte al USR din primul tur de scrutin al alegerilor din USR. El a obţinut peste 71% din voturi.

​„E un mandat de a face opoziție pe bune actualei puteri falimentare, e un mandat pentru organizare și seriozitate internă, e un mandat ca USR să dea premierul și președintele acestei țări”, a fost prima reacţie a lui Drulă după alegeri.

Drulă i-a „umilit” pe Teniță şi Berceanu

Pe locul al doilea a fost votat Cătălin Teniță, deputat USR de București, cu 14,8% din voturi, iar pe locul al treilea, fostul șef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, care a primit 11,2% din voturi.

„Suntem o singură echipă, echipa USR. S-a terminat cu echipa lui cutare sau cutărică. De azi suntem toți USR. Cine înțelege că munca și spiritul de echipă produc rezultate e binevenit și e colegul nostru bun.

Dar ce nu mai putem să facem e că nu mai avem timp de vedetisme și politică imatură. Cine rămâne acolo se plasează singur în afara partidului nostru”, a mai zis noul președintele USR.

author avatar
Andrei Ștefan
515 afisari

3 COMENTARII

  1. MAI BAIETEI, VOI NU SUNTETI DECAT NISTE SPERMATOZOIZI DE EPRUBETA….. HAI, CITITI -CAPRA CU TREI IEZI- SI NANI, COPILASI !

  2. Cum? Nu e o gluma?
    Pe asta care e șef peste 30 de neomarxisti cu glezne goale și pensati îl cheamă chiar DRULÂ?

  3. Extraordinar, maret. In galeria marilor politicieni pe care i-a avut Romania, Bratienii, Maniu, Coposu, Diaconescu,…. escu, de acum se inscrie inca un nume: DRULA. Maret. Istoria il va consemna drept salvatorul si.. securistilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger