AcasăPoliticaUSR-iştii l-au dat de gol pe Klaus Iohannis: care este planul ascuns...

USR-iştii l-au dat de gol pe Klaus Iohannis: care este planul ascuns al preşedintelui, pentru criza politică

klaus-iohannisUSR-iştii l-au dat de gol pe Klaus Iohannis: care este planul ascuns al preşedintelui, pentru criza politică

Klaus Iohannis ar avea un plan ascuns pentru rezolvarea crizei politice, iar USR-ul l-a dat de gol. Mai bine zis, deputatul USR Emanuel Ungureanu, care a spus că preşedintele îndreaptă ţara către alegeri anticipate.

Iohannis nu va mai nominaliza un premier de la PNL, în cazul în care se va ajunge la o a treia propunere, este de părere USR-istul.

Paradox: PNL, perdanţii unor anticipate

Klaus Iohannis este hotărât să nu mai facă o nouă numire de premier dacă Guvernul Ciucă nu trece de Parlament, ci va dizolva Parlamentul. Acest lucru ar genera alegeri anticipate în cel mult 3 luni.

PSD este hotărât să nu voteze Guvernul Ciucă și, din sursele mele de la Cotroceni, ne îndreptăm către alegeri anticipate.

Domnul Iohannis n-o să mai aibă răbdare să nominalizeze un alt premier de la PNL, le-a și spus la întâlnire că a treia încercare nu va mai fi de la PNL, dar ieri, din câte știu, domnul Iohannis era decis să dizolve Parlamentul.

Probabil că marii perdanți din aceste alegeri anticipate vor fi cei de la PNL”, a spus deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Chiar Ciucă a spus că are şanse minime Guvernul

În acest moment, premierul propus Nicolae Ciucă spune că, matematic, Guvernul nu are șanse să treacă.

Așa cum arată situația și cifrele, matematic guvernul nu are șanse să treacă. Pe parcursul negocierilor s-a constatat destul de multă inflexibilitate și că am realizat că probabil nu se va ajunge la un acord poltiic astfel încât să putem determina o majoritate care să aprobe Guvernul în Parlament.

Totuși, ținând cont de situația în care ne găsim astăzi, una deosebit de complicată, am hotărât să merg cu progamul de guvernare și Cabinetul în Parlament pentru că până miercuri mai este timp, există timp de reflecție pentru fiecare dintre parlamentari”, a spus Nicolae Ciucă.

author avatar
Andrei Ștefan
1.738 afisari

11 COMENTARII

    • Ioana m. am avut senzatia ca erai mai « ondulata » la creierasi ? Si daca ar fi cîtu, ce ? In ce te priveste para-se ca m-am inselat …

  1. Alegerile anticipate trebuie sa fie generale.Odata cu alegeri anticipate parlamentare trebuie sa fie si alegeri prezidentiale, deoarece tara, romanii, intreaga Europa , choar si SUA nu mai suporta ca in palatul Cotroceni sa steau frauydulos cel mai abject etnic saș , un ins care a readus nazismul in Romania, nazism ce ameninta intreaga Europa. Intreaga Europa trebuie sa stie cine-i Klaus Iohannis. https://www.certitudinea.ro/articole/de-la-lume-adunate/view/klaus-iohannis-un-nazist-cu-acte-in-regula-candidat-la-presedintie?fbclid=IwAR0M4-AQrS7d50xYyeAHFatLW-SWCLjl8aNBNJyiB0Y_Y9Ag3zKrXvM1A9U

  2. AUR e solutia contra acestor tero risti care sifoneaza banii romanilor cu aceasta masc arada inventata pentru comisioane!!!

  3. SUSPNDARE pentru naz istul mut spion secu rist ciol anis, se plimba pe banii romanilor dar tot la pus carie va ajunge cu clica lui daca nu vor fi extrasi de papusarii lor!!!

  4. SUSPENDARE pentru naz istul mut spion secu rist ciol anis, se plimba pe banii romanilor dar tot la pus carie va ajunge cu clica lui daca nu vor fi extrasi de papusarii lor cu arahat in frunte n trimis in Romania ca ter orist de serviciile secrete crimi nale !!!

  5. SUSPENDARE pentru naz istul mut spion secu rist ciol anis, se plimba pe banii romanilor dar tot la pus carie va ajunge cu clica lui daca nu vor fi extrasi de papusarii lor cu arahat in frunte, trimis in Romania ca ter orist de serviciile secrete crimi nale o mascarada inventata pentru a sifona banii UE, ormorind in spitale mii de romani cu boli cronice, nu exista nici un covid ci un genocid mascat!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger