AcasăPoliticaUSR îşi "curăţă" vârful de lance din cauză că a votat cu...

USR îşi „curăţă” vârful de lance din cauză că a votat cu familia tradiţională. Elena Lasconi, pedepsită de Drulă!

Cătălin Drulă i-a cerut Elenei Lasconi să se retragă din campania pentru europarlamentare.

Conflictul a survenit după ce primarul USR din Câmpulung Muscel a dezvăluit că a votat „Da” la referendumul din octombrie 2018 pentru modificarea Constituției în sensul definirii familiei drept căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

Cum şi-a motivat Drulă decizia?

Am avut o discuţie cu Elena Lasconi şi i-am cerut retragerea din campania pentru europarlamentare. Am decis convocarea Biroului Naţional al USR în această seară pentru formalizarea acestei decizii.

Am certitudinea că Elena a înţeles că întreaga discuţie publică din ultimele 24 de ore, împreună cu situaţia personală devenită publică, afectează campania şi concentrarea USR pe lupta cu monstrul PSD-PNL.

Elena va continua să muncească pentru câmpulungeni şi va avea sprijin pentru a face performanţă în administraţie”, afirmă preşedintele USR.

Elena Lasconi, dispusă oricum să se retragă

Elena Lasconi spusese deja că este dispusă să se retragă de pe lista USR pentru europarlamentare, după reacţiile provocate de afirmaţia sa potrivit căreia a votat „DA” la referendumul pentru familia tradiţională.

Fosta jurnalistă a punctat că niciodată nu a avut nimic împotriva relaţiilor dintre persoane de acelaşi sex.

După declarația mea de ieri în care am fost sinceră și am spus că din punctul meu de vedere căsătoria este între un bărbat și o femeie, s-au inflamat toate rețelele sociale. Îmi pare rău.

Niciodată nu am avut nimic împotriva relațiilor dintre persoanele de același sex. Nu am nimic împotriva unui parteneriat făcut legal pentru a avea aceleași drepturi. Singura sensibilitate pentru mine ca persoană este asta: cuvântul căsătorie.

Sunt pentru căsătoria dintre o femeie și un bărbat și pentru un parteneriat legal între persoane de același sex.

Atât. Eu îmi continui treaba de primar„, a spus Elena Lasconi.

Cea mai dură reacţie a venit, însă, din partea fiicei sale, care, într-o postare pe Instagram, printre lacrimi, s-a declarat ”în şoc şi absolut dezgustată”, afirmând:

”Această discriminare jegoasă nu are loc la mine în familie şi din acest motiv nu o mai susţin pe mama din acest moment”.

author avatar
Andrei Ștefan
1.098 afisari

23 COMENTARII

  1. ce tot este umflata aceasta lasconi si victimizata in fel si chip . o jurnalista cu gargara multa si cam atat , vorbarie goala , iubire , flori si incredere in oameni , fleacuri invatate la tv .este un balon spart si tot vor sa-l umfle .o spurcaciune userista care nu poate face uitate toate magariile usr-ului cu povestea asta cu familia .eu unul nu pling de loc ca au scos-o de pe liste , nici o paguba , un catavencu cu fusta mai putin .

    • Așa o fi dar este, totuși, cea mai capabilă din gloata plusristă. Pricepi sau trebuie să ți se deseneze?

      • Oricum USR , Clotilde si Drula au intrat cu capul in zid.
        Referendumul a fost in 2018 cand USR nu exista..Ce politica de partid cand ei erau USB?
        Iar Lasconi a fost aleasa primar in 2020.
        Votul la referendum nu e votul de partid din Parlament.Sic.

    • Sunt altele acolo în ong usr ,mult mai rele si fără pic de creier ,mânate
      de ideologia globalista,putem enumera câteva, epilatoarea, pruna …etc

    • „o jurnalista cu gargara multa si cam atat ”
      Cititoare de prompter ai vrut sa zici. Inclusiv Esca se da jurnalista, ea tot cititoare de stiri este. Jurnalismul/ziaristica este cu totul altceva.

  2. In concluzie, dragi cetateni trebuie sa va exprimati votul asa cum va cere USR..
    Vai de voi daca aveti alta opinie legala, constitutionala.
    Trebuie sa votati asa cum va indruma Drula si Clotilde.

  3. Dupa ce s-a lasat dusa de nas de fica-sa lesbiana prin Franta , acum a devenit brusc iubitoare de traditii romanesti si bla , bla . lumea nu ar trebui sa voteze asemenea specimene care-si schimba blana dar nu si naravul , si se trezesc cu altceva decat au votat .

    • Lumea ar trebuii să voteze in fruntea instituțiilor care să-i reprezinte ,oameni căsătoriți soț și soție și copii ,pt că dacă ști să-ți administrezi mica instituție numita familie ,atunci șansele sunt mai mari ca llucrurile să meargă bine, nu tot felul de specimene fără empatie ,spirit civic și dragoste de țară și popor, sunt pl8ne ONG-urile de astfel de elemente

  4. User egal zero. Faceți ce trebuie nu ce vinde cere! drule,piedoni,ciolaci si ciuci. Toti u(nul) si u(NUL)

  5. Ce ati putea cere mai mult de la usr? Pe scurt daca esti homosexual, lesbiana, transgreder, pedofil, zoofil, etc votezi usr, daca esti ptr familia tradiționala ii sancționeze la vot pe acești usr isti cu părinți 1 si părinții 2

  6. De ce sunteti rautaciosi ?! Este foarte bine ca se desfasoara in toata splendoarea lor ! Daca nici propria fiica nu intelege ca a fost zamislita intr-o familie traditionala, ce mai e de zis ?! Minoritarii, de orice fel, sa-si vada lungul nasului si sa ne mai lase cu agresivitatea lor aroganta.

  7. La ce sa te astepti de la niste trotinetisti legebetisti cu mama surogat?

  8. Deci dacă nu votezi ‘pe linia partidului’ ești dat afară..
    Păi și cu libertatea de opinie cum rămâne? Trebuie sa fim iarăși toți ‘strâns uniți in jurul partidului’?

  9. Ar trebui sa fie dati afara toti membrii de partid din USR care sunt casatoriti dupa modelul familiei traditionale.
    Sa inceapa cu clotilde si drula ??.

  10. O femeie ”curajoasa” am auzit de multe ori , asa curajoasa ca i-a cerut Drula sa se retraga , iar ea a spus ca asa a vrut ea , o smecherita , folosita de securitate pentru jocuri politice.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger