AcasăPoliticaUSR intră cu talpa în spitalele bucureștene! Unul dintre cei mai buni...

USR intră cu talpa în spitalele bucureștene! Unul dintre cei mai buni manageri, demis!

USR intră cu talpa în spitalele bucureștene! Unul dintre cei mai buni manageri, demis! (sursa foto: Facebook/Daniel Catalin Zamfir)

Senatorul PSD Daniel Zamfir s-a dezlănțuit la adresa PNL și USR București, acuzând demiterea doctorului Cauni din postura de manager al Spitalului Colentina, din Capitală.

Social-democratul Zamfir reclamă „marea mizerie PNL-USR de la București”, susținând, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, luni seară târziu, că „astăzi, unul dintre cei mai performanți manageri de spital din București, dr Victor Cauni a fost dat afară de majoritatea PNL-USR de la București”.

Zamfir: „Știu cât s-a zbătut pentru spitalul Colentina”

(sursa foto: ziare.com)

Senatorul laudă capacitatea managerială a doctorului Cauni, amintind de perioada dificilă cu care s-au confruntat mulți pacienți cu boli cronice, în plină pandemie de COVID-19 – când unele unități spitalicești au devenit fie „spitale Covid”, fie „suport Covid”.

„Faptul că dr Cauni s-a „încăpățânat” să se deschidă spitalul în pandemie să poată fi tratați și bolnavii cronici, pot să va spun, cu mâna pe inimă, pentru că îl cunosc personal și știu cât s-a zbătut pentru spitalul Colentina, că este un manager cum rar am întâlnit”, susține Daniel Zamfir, în postarea din 20 iunie.

Social-democratul arată cu degetul în direcția liberalilor și a useriștilor din Capitală, inclusiv către actualul edil general al Bucureștilor, Nicușor Dan. „Ce-i leagă oare, atât de tare, pe peneliști și useriști din București să rămână mână-n mână sub comanda lui NIMICușor?

Am pretenția că înțeleg multe lucruri în politică, dar alianța penelistilor cu useriștii și nefericitul primar general e peste puterea mea de înțelegere”, conchide Daniel Zamfir.

Doctorul Victor Cauni, șef al secției de Urologie a Spitalului Colentina, a preluat funcția de manager al unității spitalicești la finele anului 2020.

797 afisari

5 COMENTARII

  1. Mai avea careva nevoie de dovezi că holera galbenă a fost la fel de iubitoare de botnițe, restricții plus injectare forțată ca și plusericii devianți???

    SPERĂM SĂ DISPARĂ HOLERA GALBENĂ ȘI PLUSERICOII DEVIANȚI DEFINITIV!!!

  2. Stiti cine a ucis lume in pandemie
    Tinand bolnavii cu boli grave la porti de spital
    Stititi cine a furau la greu cu tupeu ,lacomie
    In timp ce bolnavii nostri tipau si ardeau ?

    Ei sunt.Leprele liberale,si usr istii debili ,deviati
    Iar presul schia de zor la Sureanu ,la munte
    Tara a lasand-o pe mana unor nebuni si ratati
    Pe mana unor cretini ,fiinte marunte

    • bai poetul p ulii blegi , nu te mai fa praf ca nici psd istii tai nu sint departe de pnl , cu cercel si rafila

  3. Da dar psd ul nu este un partid de lepre criminale ,de vanduti ,de nebuni,de maimute proaste si hoate (Au furat 56 miliarde de euro imprumutati de Catzu ,maimutza zbarcita pentru care va da socoteala el si iohanus) ,de cretinoizi globaisti Cei cu care va intelegeti voi cel mai bine sunt deviatii de la usr partid securistoid ,deviati care in cateva luni de guvernare ,prin japita de voiculescu au inceput sa care din spitalele de stat ,la acolitii lor din privat tot ce se putea cara ,de la paturi la aparatura performanta Rafila este unul din cei mai buni ministri ai sanatatii ,nu este hot si este normal la cap nu deviat ca voi Cercel este specialist ,unul din cei mai buni Nu a furat nimic niciodata nici el

  4. Nu, USR nu ” intra cu talpa „. Ce se intampla este in conformitate cu planul securistilor pentru a pune mana pe sistemul de sanatate din Romania. Peste tot directorii de spitale nesecuristi sunt inlocuiti cu oamenii lor, rude, informatori, amante, securiste.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger