AcasăPoliticaUrsula von der Leyen ia problema în mâinile ei: se implică în...

Ursula von der Leyen ia problema în mâinile ei: se implică în campania de vaccinare din România!

ursula ciucaUrsula von der Leyen ia problema în mâinile ei: se imlică în campania de vaccinare din România!

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a avut un mesaj pentru toţi românii, după întâlnirea cu premierul Nicolae Ciucă. CE este gata să sprijine România pentru creșterea ratei de vaccinare, a transmis ursula von der Leyen pe Twitter.

Întâlnire productivă cu prim-ministrul Nicolae Ciucă. Vom lucra împreună pentru a asigura succesul #NextGenerationEU. Comisia Europeană este gata să sprijine România pentru creșterea ratei de vaccinare.

Europa îi este recunoscătoare României pentru solidaritatea de care a dat dovadă în timpul pandemiei”, a declarat președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

Ce priorităţi are Guvernul

În cadrul întrevederii, premierul Nicolae-Ionel Ciucă a prezentat prioritățile Guvernului României pentru perioada imediat următoare.

Premierul României s-a referit la eforturile de gestionare a pandemiei, atât sub aspect sanitar, cât din perspectiva implicațiilor în plan economic și social și a mulțumit președintelui Comisiei pentru implicarea instituției europene în susținerea acestor eforturi, inclusiv în ce privește campania de vaccinare din România.

De asemenea, a prezentat eforturile de relansare economică, pe baza Planului Național de Redresare și Reziliență, și a subliniat preocuparea pentru asigurarea stabilității fiscal-bugetare, obiectiv reflectat inclusiv în proiecția bugetară pentru anul viitor.

În acest sens, a dat asigurări privind determinarea Guvernului pentru adoptarea măsurilor necesare accesării fondurilor disponibile prin PNRR.

Ciucă, lobby pentru Republica Moldova

Premierul României a făcut referire și la importanța sprijinirii eforturilor de integrare europeană a Republicii Moldova, respectiv de reformă democratică profundă, inițiată de executivul de la Chișinău, inclusiv în ce privește asigurarea securității energetice.

În acest sens, a convenit cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care a mulțumit pentru sprijinul acordat de România Republicii Moldova pe perioada recentei crize energetice, să continue acțiunea comună de susținere a eforturilor Chișinăului.

author avatar
Andrei Ștefan
826 afisari

13 COMENTARII

  1. ia nu ne mai sprijini , si lamureste golaneala cu pfizer . sa vedem si noi ce scrie in contract

  2. Escroaca ,care e pe mîna cu firma de vaccinuri pfizer,vrea sa administreze românilor ,in mod forțat,un tratament medical neverificat care le poate provoca moartea

  3. Next generstion suna la fel ca omul nou din comunism deci neomarxistii astia se demasca in fiecare zi ca nu au nimic de a face cu sanatatea publica ei tot cu dictatura vopsita pe afara dar inauntru crunta!!!

  4. URSULA SI HEIKO VON DER LEYEN CU CEI 7 COPII LA PUSCARIE…ESCROACA SI PENALA INTERNATIONALA…AFACEREA SUBMARINELOR CU ISRAELUL A LAMURIT-O? A FURAT DE A RUPT CU NAZISTA ANGELA MERKEL…ACU E LA FURAT CU PFIZER….
    CONTRACTELE FACUTE PUBLICE …CURVA ORDINARA CARE AI FURAT BANII TUTUROR TARILOR EUROPENE….LA PUSCARIE CRIMINALA…SCUIPATI SI BLESTEMATI SA MOARA TOTI COPIII EI DACA A LUAT SPAGA SA FACA COBAI ATATA LUME PENTRU BIG PHARMA…
    SA MOARA TOTI COPIII CURVEI DE URSULA …SA ZACA IN CIMITIR SA ISI SMULGA PARUL DIN CAP….COROPISNITA ASTA …U.E…LA KKAT!

  5. A ajuns o infractoare aflata in conflict de interese sa ne impuna ca unui stat de sclavi vaxxinarea cu seruri experimentale ca pe cobai?? Gunoaiele care negociaza cu o astfel de criminala trebuie judecate de urgenta pt inalta tradare si condamnate pe viata!!!

  6. A ha ha, cica infractoarea de la UE, acel loc unde stau cu sarma ghimpata, vrea sa dea indicatii tovarasesti, asa cum dadea si Cizmarul, pana a a juns si ala sa fie facut ciur la Targoviste !! Ha ha ha 🙂 Bai Ciukalaule, vezi ce msicari bruste faci, ca nu o sa fie de bine, nici pentru tine, nici pentru kamarila ta de ghertzoi criminali dusi cu pluta la Bruxxelistan !! Mai bine ramai acolo de tot, si te taie aia pe tine ca un porkusor de Craciun, ca oricum ai minim 140 de kile, asa ca o sa aiba si araboii aia, si toti cei 10 negrisori mititei imigranti ilegali ce sa mance si gura lor de nespalati ceva toata iarna si toata vara !! Ha ha ha 🙂 Bai generalule de karton, numai de acum urmeaza Urzeala TYronurilor, vezi ca deja esti pe faras, bai burtosule infekt, cum se face ca de tine nu se prinde nici o varianta a virusului chinezesc, ca doar nu ai 20 de ani, si nu esti fara bani ? Bai, toti stiu ca voi mintiti, aberati si delirati zilnic, iar din cauza aceasta toti o sa jungeti pe stalp, sus pe stalp !! Sieg Heil, Sieg Heil, Ursulla Not Macht Frei 🙂

  7. Fostul ministru Elena Udrea a provocat o amplă dezbatere în mediul online, după ce duminică a postat pe Facebook un mesaj în care explică de ce nu se vaccinează anti-COVID şi în care aratî că deşi are anticorpi pentru că a trecut prin această boală, UDREA le rade in nas celor la DNA ca desi a furat miliarde de euro ea a scapat de inchisoare

  8. ACESTA VA FI PENTRU NEMERNICI PRETUL TRADARII -STICLA SI BENZINA CARPA SI CHIBRIT- CURAND FOARTE CURAND

  9. Succesul next generation? Dar cu actuala cum ramane? Tot un succes? Duceti-va la culcare voi de la mUE; nu avti nici o viziune, doar banii va intereseaza. Slugi ordinare!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger