AcasăPoliticaUrmează noi plecări din PSD? Ce le transmite Ciolacu social-democraților care nu...

Urmează noi plecări din PSD? Ce le transmite Ciolacu social-democraților care nu apar pe listele de la parlamentare

Urmează noi plecări din PSD? Ce le transmite Ciolacu social-democraților care nu apar pe listele de la parlamentare

După recentele surprize la nivel de decizii luate la PSD în privința numelor care figurează – sau nu – pe listele partidului pentru alegerile parlamentare din decembrie și la scurtă vreme după ce Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu și-au anunțat intenția de a părăsi formațiunea condusă de către Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat a ieșit în fața presei.

Aflat de această dată la Buzău, de unde candidează, practic, la viitoarele alegeri, Ciolacu le-a transmis un mesaj colegilor care nu se mai regăsesc pe listele PSD la scrutinul programat în ultima lună a acestui an. În care a vorbit despre democrație și despre faptul că la recentele alegeri locale partidul pe care îl conduce a obținut un scor mai mare, comparativ cu precedentele curse electorale. ”Le mulțumesc mult pentru întreaga activitate. Este un ciclu democratic. (…) Drumul PSD este unul foarte clar, categoric că ne bucurăm și de recâștigarea încrederii românilor după două alegeri pierdute, avem o creștere de aproape 10% la alegerile locale. Asta ne confirmă faptul că drumul pe care am pornit, de reformă și reconstrucție a partidului, este cel corect”, a declarat Marcel Ciolacu, răspunzând unei întrebări venite de la presă.

Exemplul dat de Ciolacu

În acest context, când s-a vrut să se afle dacă se așteaptă și la alte plecări din partid, din rândul celor nemulțumiți de această situație, Ciolacu a lăsat să se înțeleagă că nu exclude o astfel de variantă. ”Este posibil, dar să știți că această onoarea de a fi în Parlamentul României nu este o meserie de care să trebuie să te legi”, a susținut șeful PSD.

Mai mult, Marcel Ciolacu a și dat un exemplu considerat a fi grăitor pentru această afirmație. ”Andi Cristea a candidat pentru un mandat de europarlamentar. A fost primul sub linie. Nu am auzit de la Andi Cristea că se leapădă de PSD şi cât de nefericit este. Viaţa îţi oferă întotdeauna noi oportunităţi. Şi astăzi este pe locul doi, pentru că şi merită în primul rând. A fost un europarlamentar de excepţie pe listele PSD de la Buzău”, a fost auzit spunând liderul formațiunii social-democrate.

author avatar
Cristina Stefan
341 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger