AcasăPoliticaUnii vorbesc deja de un război în PNL, Raluca Turcan nu vede...

Unii vorbesc deja de un război în PNL, Raluca Turcan nu vede nici măcar un scandal. Spune, insă, că e nevoie de o ”împrospătare”

Raluca Turcan nu vede un scandal în PNL, ci doar că e nevoie de o ”împrospătare” (sursa foto: Facebook)

După recentele critici tranșante la adresa lui Ludovic Orban, actualul număr 1 în cadrul Partidului Național Liberal, venite din partea unor voci sonore în cadrul PNL-ului, prim-vicepreședintele Raluca Turcan insistă că orice problemă există la nivelul formațiunii politice ar trebui discutată în interior, nicidecum public. Pe scurt, ca rufele să fie spălate în familie.

“Ca membru al PNL îmi doresc să conștientizăm toate problemele care există în PNL, să ni le spunem în interiorul partidului, astfel încât, după viitorul Congres, PNL să iasă întărit. Mi-ar părea rău ca până la Congres să purtăm mai multe discuții în spațiul public și mai puțin în interior și după aceea să ne vină foarte, foarte greu să ne revenim și să recâștigăm încrederea oamenilor în PNL”, a susținut Raluca Turcan, luni, într-o intervenție la Digi24.

Deși a admis că ar fi rost de ceva schimbare, liberala a ales să spună că alege ca ”tot ceea ce ține de reforma PNL, care are nevoie de o împrospătare, să discut în interiorul partidului”, fiind ”un semn de eleganță față de membrii de bază ai PNL, de la firul ierbii, care au muncit foarte mult în campaniile electorale”.

Nici vorbă de scandal în PNL

Opinii diferite – da, scandal – ba. Cam așa s-ar caracteriza, în câteva vorba, actuala situație din rândul Partidului Național Liberal, din spusele Ralucăi Turcan. ”N-aș vrea să spun că există un scandal în PNL. Există voci care au opinii diferite față de vocea președintelui PNL, dar până la scandal mai este o cale lungă și cred cu tărie că prioritățile țării sunt prioritățile de guvernare cu un PNL puternic în spate”, a afirmat ministrul Muncii.

Din rândul celor care au ales să îl critice, recent, pe Ludovic Orban se numără secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, care e de părere că Ludovic Orban ar trebui să renunțe la șefia PNL și a fost auzit spunând că ” au fost mai multe greșeli în timpul guvernării Orban” – VEZI AICI, dar și Rareș Bogdan, care nu l-a menajat deloc pe fostul premier, pe fondul rezultatelor obținute de PNL la alegerile parlamentare – VEZI AICI.

author avatar
Cristina Stefan
167 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger