AcasăPoliticaUnde se ascund liberalii?

Unde se ascund liberalii?

Nelu Tătaru a dispărut din spațiul public. Nu mai apare la televizor, să vorbească despre cocoașa de pe platoul valului nu știu care al pandemiei. Nu mai vine să ne țină prelegeri despre virusologie, imunologie, epidemiologie și alte „ologii”, pe care s-a văzut bine că nici el nu le știa.

Păi se poate așa, domnu’ Nelu? Pleci și ne lași cu „ologia” nereperată? Pleci și ne lași fără importuri de măscuțe? Sau acolo ai rezolvat? Domnu’ Nelu, te-am căutat peste tot, în speranța că dau de dumneata. Inclusiv la Vaslui, unde am găsit pe hol doi pacienți pe care îi programaseși acum un an la o operație complicată de bătături. Sigur de bătături, căci apendicele nu zace pe la glezne. Am aflat cu greu că ai ajuns președintele Comisiei pentru sănătate și familie din Camera Deputaților. Ce faci acolo? Tot programe? La fel de interesante ca programul de combatere a pandemiei? Lansezi programul „Familia cu mască de Huși”? Cum dracului reușești să te miști așa de lejer? Mărturisesc, nu mi-e dor să te văd, te căutasem crezând că vrei să-ți ceri scuze măcar pentru tragedia de la Neamț. Te căutasem pentru că, în inocența mea, năzuiam că vrei să-ți ceri scuze pentru cei peste 15.000 de morți din perioada în care ai gestionat pandemia. Ai uitat să o faci sau nu ți-a dat partidul voie?

Nu e Tătaru singurul care a dispărut. Monica Anisie e președintele Comisiei de Învățământ din Senat. După ce a pus pe butuci școala românească, partidul a considerat că i se potrivește postul. Nu știu ce o să iasă din combinația asta, mă gândesc că poate numai programul „Învățământul o să fie bun când o să fie. În caz contrar, vă anunțăm noi când” Au dispărut și alții din spațiul public, partidul nu-i mai plimbă pe la televizor ca să-și arate realizările. Domnu’ Orban, unde i-ai ascuns? Mi-e dor de Violeta Alexandru și de vocea ei de foarfecă ce taie tabla. Mi-e dor de „Grindă”, cu logica lui de afacerist cinstit. Dacă erau așa de buni, de ce i-ai schimbat? Scoate-i, dom’le, poate vrea și Parchetul să-i vadă, chiar dacă ei nu vor. Ce naiba, nu te-ai convins că procurorii au niște curiozități cărora nu li te poți opune?

author avatar
Valentin Boeru
1.725 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger