AcasăPoliticaUn senator PSD critică Executivul lui Cîțu: ”Studenții primesc dispreț din partea...

Un senator PSD critică Executivul lui Cîțu: ”Studenții primesc dispreț din partea Guvernului!”

(sursa foto: Matieș Călin Gheorghe/Facebook)

Din rândul criticilor venite, marți, din direcția PSD-ului la adresa Guvernului condus de Florin Cîțu face parte și reacția unui parlamentar social-democrat de Alba.

Călin Matieș se arată nemulțumit de propunerea care ar putea limita călătoriile gratuite de care beneficiază studenții, la nivel de transport feroviar. ”Studenții primesc dispreț din partea Guvernului! Rușine PNL și USR-PLUS!

Prin propunerea de renunțare a gratuității călătoriilor cu trenul pentru studenți, Guvernul format din PNL și USR-PLUS arată că nu pune deloc preț pe această categorie care aduce plusvaloare și contribuie la dezvoltarea României. PNL și USR-PLUS guvernează într-o manieră mizerabilă, duce o politică de austeritate, cu tăieri peste tăieri. Această alianță toxică și nocivă dorește să umilească și să îngenuncheze mai multe clase sociale și categorii de români”, susține, marți, senatorul PSD de Alba.

Matieș: Guvernul le întinde un pahar cu oțet

Amintind că această gratuitate de care beneficiază cei care studiază în mediul universitar a fost o inițiativă a formațiunii social-democrate, Matieș continuă șirul criticilor la adresa Guvernului, aducând în atenție cazul studenților și masteranzilor din Alba. ”PSD a oferit gratuitate pentru studenți la călătoriile cu trenul, cunoscând importanța mobilității la această vârstă și cât de important este să poată vizita, spre exemplu, ale campusuri universitare, să meargă la colegii lor din alte orașe etc.

Celor 5.000 de studenți și masteranzi care învață la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, dar și celorlalți care au ales diverse centre universitare din țară, Guvernul le întinde un pahar cu oțet”, acuză Matieș, pe Facebook, mesajul său fiind distribuit și pe pagina oficială a PSD-ului.

Senator: Florin Cîțu și Guvernul PNL – USR-PLUS sunt o rușine pentru România

Nu în ultimul rând, parlamentarul social-democrat arată cu degetul în direcția actualului executiv și când vine vorba despre burse școlare și alocații pentru copii.

”În altă ordine de idei, românii au fost mințiți în cel mai grosolan mod de cei de ”dreapta”: elevii din Alba sunt văduviți de bursele școlare pe care le merită și de gratuitatea transportului în comun. Guvernanții nu au respect pentru părinții noștri și NU măresc pensiile, NU se mai dau tichete sociale, dar nici pentru copiii noștri și NU au crescut alocațiile conform legii. În schimb vizează TĂIERI masive de sporuri, subvenții, vouchere de vacanță și indemnizații.

Florin Cîțu și Guvernul PNL – USR-PLUS sunt o rușine pentru România! Sunt oameni lipsiți de umanitate și bun simț!”, conchide senatorul Matieș.

103 afisari

2 COMENTARII

  1. Studenți sint cei ce dau examen de intrare la facultati, apoi examene peste examene,meritocratie. Nu cei ce fac pe bani școala intra proști și ies bîtă! De la generală pina la universitati. Pina nu se revine la examene ca pina-n 1989 nu vom avea nici o șansa ca nație. La școli ,la angajare, tot.Cit timp se face școala pe bani și pile sintem zero ca nație.De altfel rezultatele se vad azi după 30 de ani de cădere în cap in toate ,,domeniilii” cum ar zice prostul de ceaușescu.

  2. Nu-i bai ! Voi le-ati acordat gratuitatile. Si ce au facut ?! Au venit gratis la Bucuresti sa va huiduie si sa ceara venirea la putere chiar a celor care acum vor sa le anuleze . Ironia sortii !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger