AcasăPoliticaUn politician cunoscut le taie din elanul inaugural: ”Cuplul de comici vestiți...

Un politician cunoscut le taie din elanul inaugural: ”Cuplul de comici vestiți ai ecranului Klaus și Ludovic…”

”Jenanți conducători, dificile momente pentru români!” - sună concluzia liderului ALDE (sursa foto: Facebook/Călin Popescu Tăriceanu)

Faptul că, în cursul acestei zile, președintele s-a plimbat cu trenul până la Aeroportul Otopeni, după ce recent a ales să fie prezent la darea în exploatare a metroului din Drumul Taberei, pe care locuitorii acestui cartier l-au așteptat în jur de nouă ani, nu a fost trecut cu vederea la nivel politic.

Privind și această nouă ieșire a președintelui în cheie electorală, știut fiind faptul că e, până la urmă, ultima săptămână de campanie înaintea alegerilor locale, liderul ALDE nu l-a menajat pe primul om în stat. Și nici pe premierul Ludovic Orban. ”Penibilul nu mai are limite. După ce au inaugurat o magistrală de metrou care se va închide după alegerile locale pentru a se face ultimele retușuri, azi cuplul de comici vestiți ai ecranului Klaus și Ludovic au inaugurat linia de tren care ajunge la Otopeni, tren care va fi, de fapt, funcțional doar din 12 decembrie!”, a ales să transmită Călin Popescu Tăriceanu, prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook.

În același context, politicianul care a deținut, până toamna trecută, a doua funcție în stat, prin prisma posturii sale de președinte al Senatului, l-a mai săgetat pe Klaus Iohannis, tot cu trimitere la campania electorală. De această dată referitor la cursa pentru Cotroceni. ”Dar cum alegerile bat la ușă, totul le este permis, chiar și istoria poate fi falsificată pentru câteva voturi. De fapt, la ce să ne așteptăm de la Iohannis care voia să aniverseze 30 de ani de la Revoluția Română în mai, ca să-l aranjeze în campania prezidențială?!”, a mai scris Tăriceanu.

Cum explică Iohannis participarea la inaugurări

Pe de altă parte, președintele Iohannis a încercat să explice recentele sale participări la momente inaugurale, când a fost vorba despre proiecte de infrastructură. ”Pentru a sublinia importanța dezvoltării infrastructurii feroviare, am participat astăzi la un test pe singura linie nouă de cale ferată, construită, atenție, nu din `89 încoace, din `84 încoace, cum ne-a spus domnul ministru.

Noi dorim să dezvoltăm Aeroportul Internațional, dorim să-i dăm amploare, dar pentru asta, evident, este nevoie să poți să ajungi în aeroport în condiții foarte bune, în condiții predictibile, și pentru acest lucru legătura de la Gara de Nord până la Aeroport este absolut esențială.

Este evident că în acest fel și în acest ritm vom reuși să modernizăm infrastructura din România. Nu întâmplător am participat în ultimele zile la metrou, la autostradă și, iată, acum la testarea acestei noi căi ferate”, a declarat, orele trecute, Klaus Iohannis.

author avatar
Cristina Stefan
698 afisari

14 COMENTARII

  1. Mos Bashina Tariceanu 2% , ramas fara partid , se sparge in figuri . Vai si-amar ….!

    • Livia,tiraspulas, du-te bă sa iei in fălci un bleahh ,mătărînga zburilită-n spatili gării, sub burta calului. Pe dinți te speli? pune p:asta pe dinți!

  2. Nu mai mergeți la vot.
    Vă alwgeți singuri călăii.
    Sau îmbogățit pe spatwle vostru!

  3. Sunt Constantin Moldovean , cunoscut sub porecla Kostea Sugiuk , seful boschetarilor LGTB din gara Tiraspol , le-am interzis mancurtilor poponauti din subordine sa mearga la votul pentru intrarea Transnistriei in NATO , timpul pierdut la vot scade cadenta sugiukurilor la stromelegurile zbarlite ale musteriilor , timpul inseamna denghi …

  4. La orele 8:00 si 8 :34 , asistam la diareea stalinista cu miros de stevie a unui troll mancurt diliu din Tiraspol care linge halba cu mitilic sa-si regleze bataiala .

  5. Cretin mai esti mai Tiasporezule!In locul tau mi-as face harachiri,daca sti ce inseamna harachiri,boule!

  6. Ai dreptate , sasule , sunt cretin , bou si nu stiu ce inseamna harachiri , da imi fac cand imi cere Raionul Tiraspol , de moment dau vanturi divine de la stevie si spintec niste galbiori rancezi pe marginea santului …..hihihihihihihihi

  7. Asa este , sunt fudul pentru ca nu sunt prost destul , promit sa recuperez in timp scurt !

  8. Stan si Bran „lucreaza” pt. Tara .Iohanis fa-te ca lucrezi.Umbla teleleica in fiecare zi dupa ” potcoave de cai morti „cu tot aliul dupa ei,cu drapele,pupitru pt. cuvanntari in pustiu,BMW-uri blindate ultimul tip,mai lipsesc pionierii si ‘tovarasa”.Dupa care se ia masa in oras .Trai neneaca pe banii prostilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger