AcasăPoliticaUn pic de crimă. Iohannis tace

Un pic de crimă. Iohannis tace

Autoritățile române au fost sesizate de organisme medicale internaționale cu privire la efectul nedorit al vaccinului AstraZeneca pe 23 martie. Nu a interesat pe nimeni, campania de vaccinare a mers mai departe ca și cum AstraZeneca ar fi fost un întăritor.

În lumea medicală internațională scandalul este abia la început. Sunt țări în care se refuză vaccinarea cu produsul în cauză, sunt și țări în care vaccinul a fost interzis. În lumea medicală românească e liniște, căci comunitatea e divizată. Cei curajoși au ieșit în față, ceilalți preferă tăcerea. Culpabilă tăcere. Dar, pe de altă parte, muții halatelor albe știu să devină virulenți când le este atins orgoliul. Au făcut explozie când protestatarii i-au făcut teroriști și criminali. Aici sunt de acord cu doctorii. Nu au terorizat pe nimeni, iar dacă au făcut-o, victimele ori sunt în pământ, ori sunt atât de speriate încât le este lehamite. Și de medici, și de consecințe. Martori care să ateste terorismul medical nu există. Poate au ajuns complici, iar atunci sunt de înțeles. Despre crimă mai vorbim.

Deși știau ce efecte poate avea vaccinul AstraZeneca, autoritățile au rămas neclintite în decizia lor. Oficial, sunt recunoscute șapte cazuri de tromboze. Mai degrabă pentru public, căci numărul real nu îl cunoaște nimeni. E secret ca numele omului din spatele lui Valeriu Gheorghiță. Se moare de AstraZeneca? Evident, o arată cazurile existente în mai toată lumea. Se moare și în România? Dacă nu, nu, iar dacă da, nu se spune. De aceea nu e o crimă întreagă, până la capăt. E doar un pic de crimă.

Iohannis tace. Și în cazul morților asociate altor vaccinuri a tăcut. După ce un an de zile ne-a distrus nervii cu spălatul pe mâini și purtatul măștii, a schimbat foaia cu vaccinarea. Doar că nu ne-a spus că-l vom vedea pe Dumnezeu dacă ne vaccinăm. Unii chiar au ajuns la Dumnezeu, luându-se după gura lui. Astăzi ne-a ținut prelegeri despre pomi, natură, climă și alte inepții. Nimic despre AstraZeneca, măcar un punct de vedere. E multă bătaie de joc și un pic de crimă. Să nu-ți informezi propriul popor așa se numește. Iohannis, fii sincer, ce rău ți-au făcut românii de nu deschizi gura? Autoritățile i-au urmat exemplul. Au luat poziția cu capul plecat și gura ferecată. N-au dezlegare de la Europa să discute. Tot un pic de crimă.

author avatar
Valentin Boeru
2.629 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger