AcasăPoliticaUn nume greu din PSD „spulberă” speranțele partidului lui Simion: „Nu are...

Un nume greu din PSD „spulberă” speranțele partidului lui Simion: „Nu are cum să ajungă AUR la guvernare” – VIDEO

Fostul șef al Guvernului, actualmente europarlamentar PSD, consideră că Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), partidul condus de către George Simion, nu are nicio șansă să ajungă la guvernare.

Anul 2024 este, după cum se știe, un an electoral. Însă Mihai Tudose nu vede AUR „un pericol pentru nimeni”. Pentru simplul fapt că nu ar avea vreo șansă să ajungă la guvernare.

În opinia social-democratului, la alegerile parlamentare din 2020, AUR „s-a fofilat”, iar alegătorii nu au văzut cu adevărat acest partid. Dar acum – spune europarlamentarul social-democrat – „lumea se uită”.

Fostul premier, despre AUR: „Nu este un pericol pentru nimeni”

sursa foto: Facebook/Mihai Tudose

„Eu nu îl identific ca pe un pericol. Nu este un pericol pentru nimeni, fiindcă nu are nicio şansă, fără aroganţă, nu are nicio şansă să ajungă la guvernare. Niciun sondaj nu a dat AUR la 51%. Data trecută (la alegerile parlamentare – n.r.) s-a fofilat, nu l-a văzut nimeni, acum lumea se uită”, a declarat Mihai Tudose, duminică seară, la Prima News.

Social-democratul care a condus Executivul spune că nu vede AUR – partidul lui Simion – la guvernare. „Nu îl văd la guvernare pe AUR, nu are cum să ajungă AUR la guvernare. Cum a fost şi PRM şi PPDD şi aşa mai departe”, a mai afirmat Tudose.

author avatar
Andrei Coman
947 afisari

21 COMENTARII

    • Nea Tudose vom vedea. Ce te face sa crezi ca voi pesede sau/si penele veti ”conduce”’ si dupa alegeri? Voi veti la puscarie in frunte cu JOHA si Citu!

    • Nea Tudose zi-ne un motiv pt care ar mai alege cetățeanul , psd și pnl iarăși, după dezastrul făcut în cei 3 ani de amor împreună

  1. La cum fura echipa cistigatoare de la guvernare si isi bat joc de romani ar fi o minune sa nu se intimple asta.

  2. A trecut degeaba prin funcții înalte. Nu a învățat o regulă de bază a politicii, și anume să nu folosești cuvântul „NICIODATĂ”. Dacă PSD-ul continuă să se complacă să fie pupător necondiționat de funduri americane, UE-iste, bruxelleze, să fie mai „catolici” decât aceștia, AUR și Șoșoacă au mari șanse să fie în fruntea câștigătorilor alegerilor de la anul. Chiar dacă românii tac, nu se exprimă, suportă greu faptul că la București avem un guvern al intereselor străine, ultima data ale Ucrainei, acum ale Israelului, numai ale României și românilor nu. Chiar dacă tac nu înseamnă că se vor manifesta atunci când le vine apa la moară, și la anul vin destule valuri, ca să poată să-și verse năduful și amarul. Tudose, niciodată să nu spui niciodată.

  3. AUR are un electorat provenit de la PSD, format din nostalgicii comunisti, frustati, ratati ai societatii postdecembriste. Sunt persoane cu o slaba pregatire profesionala, cu putina educatie, care desigur sustin Rusia,detestand occidentul civilizat. Procentul acestora este de maximum 25%, deci fara nici o sansa sa guverneze

    • Stai sa vezi surpriza cand vei auzi ca AUR guverneaza, datorita alora (extrem de multi votanti) ratati, frustrati, fara pregatire profesionala, cu putina educatie si care in opinia ta gresita sustin Rusia. Ti-ai facut un sablon in capul ala patrat pe care-l ai si o tii pe a ta: aia sustin Rusia. Niciun roman nu sustine si nu simpatizeaza Rusia. Nu cred ca esti mai destept sau mai pregatit decat aia pe care-i urasti din toti rarunchii, pariez ca esti trotinetist hastagist care cara rucsacelul in spinare, castile neaparat in ureche si platesti doar cu telefonul, ceasul sau cardul. Sunteti mai jos decat aia fara pregatire profesionala (dar care stiu sa faca ceva practic gen foc, taiat lemne, mancare, ridicat o casa, crescut animale, agricultura,etc.), voi astia sclavetii de la multinationale care aveti ca unic vis in viata sa platiti un apartament in 30 de ani si sa conduceti neaparat o electrica pentru a salva planeta, iar ca preocupari in afara de feisbuc, instagram si alte balarii electrice, mers neaparat la mol, sau sa faceti parade lgbtwqrtscajuipm, nu mai stiti altceva.
      P.S. Pun pariu ca ai cel putzin trei doze de vaccin antiguvid in tine.

    • Radule AUR va castiga alegerile. Se vor uni cu toate fortele nationaliste si vor guverna. Sa vezi cum nu se vor mai gasi bilete la avion!

    • Dle, fără supărare, dar emani numai inepții. Nu ai nicio probă pentru afirmațiile dumitale, mai rău jignești pe absolut toți cetățenii acestei țări.

  4. Numai de al draq votez cu AUR! M-am saturat pana la gteață de zeama PSD+PNL (si plus UDMR, candva)!

  5. Gura păcătosului adevăr grăiește! Stie ca STS este politizat fesenist si ei contabilizează. A spus tătucul fesenistilor-stalin -ca nu conteaza cine ce votează-conteaza cine numara (sts) voturile .

    • Dar ce STS nu poate fi desfiintat? Sau luat din atributii! Ce, noi suntem propietatea statului sau statul e propietatea noastra. Ce STS este dat de la Dumnezeu?

    • Asa FACE leprele sau asa FAC leprele ? Subscriu la postarea lui :)) de la ora 22:33 , mai citeste-o o data !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger