AcasăPoliticaUn nume greu din PSD „spulberă” speranțele partidului lui Simion: „Nu are...

Un nume greu din PSD „spulberă” speranțele partidului lui Simion: „Nu are cum să ajungă AUR la guvernare” – VIDEO

Fostul șef al Guvernului, actualmente europarlamentar PSD, consideră că Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), partidul condus de către George Simion, nu are nicio șansă să ajungă la guvernare.

Anul 2024 este, după cum se știe, un an electoral. Însă Mihai Tudose nu vede AUR „un pericol pentru nimeni”. Pentru simplul fapt că nu ar avea vreo șansă să ajungă la guvernare.

În opinia social-democratului, la alegerile parlamentare din 2020, AUR „s-a fofilat”, iar alegătorii nu au văzut cu adevărat acest partid. Dar acum – spune europarlamentarul social-democrat – „lumea se uită”.

Fostul premier, despre AUR: „Nu este un pericol pentru nimeni”

sursa foto: Facebook/Mihai Tudose

„Eu nu îl identific ca pe un pericol. Nu este un pericol pentru nimeni, fiindcă nu are nicio şansă, fără aroganţă, nu are nicio şansă să ajungă la guvernare. Niciun sondaj nu a dat AUR la 51%. Data trecută (la alegerile parlamentare – n.r.) s-a fofilat, nu l-a văzut nimeni, acum lumea se uită”, a declarat Mihai Tudose, duminică seară, la Prima News.

Social-democratul care a condus Executivul spune că nu vede AUR – partidul lui Simion – la guvernare. „Nu îl văd la guvernare pe AUR, nu are cum să ajungă AUR la guvernare. Cum a fost şi PRM şi PPDD şi aşa mai departe”, a mai afirmat Tudose.

author avatar
Andrei Coman