AcasăPoliticaUn nou scandal în Guvern: Lucian Bode e pe făraş? I-au cerut...

Un nou scandal în Guvern: Lucian Bode e pe făraş? I-au cerut imediat demisia ministrului de Interne

lucian-bodeUn nou scandal în Guvern: Lucian Bode e pe făraş? I-au cerut imediat demisia ministrului de Interne

Copreședintele AUR, George Simion, un susţinător al protestelor anti-restricţii, i-a pus gând rău lui Lucian Bode. Îi cere lui Florin Cîţu să-l dea afară pe ministrul de Interne.

Motivul? Potrivit lui Simion, Bode s-ar fi folosit de polițiști și jandarmi pentrua vâna demonstranți„, nu pentru activitatea preventivă și munca specifică de poliție.

Am depus o interpelare prin colegul Ionuţ Neagu, senator, la premierul României, pentru a-l demite pe ministrul de Interne Bode, care, din păcate, a folosit poliţiştii şi jandarmii, în ultimele luni de când a preluat mandatul, nu pentru activitate preventivă, nu pentru muncă specifică de poliţie, ci pentru a vâna demonstranţi„, a afirmat copreședintele AUR, George Simion.

Simion spune că poliţiştii primesc comenzi să amendeze

6.500 de amenzi s-au acordat de către lucrătorii Ministerului de Interne doar pentru protestele care au dus la căderea ministrului Voiculescu.

De asemenea, poliţiştii şi jandarmii se ocupă de hăiturea bătrânilor care nu poartă mască, de bunici care vând leuştean, de minore care vând ghiocei şi primim semnale nenumărate din partea poliţiştilor şi jandarmilor că li se dau norme de amenzi şi li se cere să facă lucruri care nu sunt în fişa postului„, a mai zis Simion.

Liderul AUR, vehement la adresa lui Bode

Cerem demiterea ministrului Lucian Bode, în orice formă alege această coaliţie să-şi ducă activitatea mai departe, şi solicităm premierului Florin Cîţu să retracteze afirmaţiile grave, fără precedent în spaţiu public, prin care cerea eliminarea acelor voci care mai există şi pun întrebări cu privire la campania de vaccinare.

Totodată, cerem demisia lui Lucian Bode pentru că vineri, la Piteşti, un bărbat de 63 de ani a fost ucis de către lucrători, de către poliţişti şi considerăm că este un efect al politicii de deprofesionalizare a Poliţiei„, a mai declarat George Simion.

author avatar
Andrei Ștefan
1.239 afisari
Zenville

Ultimele știri

Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai

Românii se află în toiul pregătirilor de Paşte 2024, iar asta înseamna şi goana prin supermarketuri. Kaufland, Lidl şi Carrefour sunt câteva dintre cele...

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...
proger