AcasăPoliticaUn nou episod din telenovela Virgil Popescu - George Simion! Scandal pe...

Un nou episod din telenovela Virgil Popescu – George Simion! Scandal pe aeroportul din Viena! – VIDEO

virgil popescuUn nou episod din telenovela Virgil Popescu - George Simion! Scandal pe aeroportul din Viena! - VIDEO

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat că va depune o a treia plângere penală împotriva lui George Simion, de data aceasta pentru că liderul AUR l-a urmărit pe aeroportul din Viena și în avion.

George Simion s-a filmat în timp ce-l urmărea pe Virgil Popescu pe aeroportul din Viena. Timp de aproape două ore, Simion și un coleg de-ai săi din partidul AUR i-au adus numeroase insulte și reproșuri lui Popescu.

Virgil Simion și George Simion au dat nas în nas pe aeroportul din Viena

Acesta susține că s-a întâlnit întâmplător, duminică, 10 iulie, pe aeroportul din Viena, cu Virgil Popescu. Liderul AUR l-a urmărit mai bine de o oră și jumătate pe ministrul Energiei.

Totul a fost filmat live și postat pe Facebook de Simion, cu titrarea „Hoțul Virgil la Viena”.

„Ce faci, domnule Virgil? Ai venit să iei ordine de la OMV Petrom? Ce cauţi la Viena? La muncă nu te duci… Ai venit să iei ordine de la stăpânii tăi. Hal de ministru în Guvernul României. Uitaţi-vă cum l-am prins pe hoţul de Virgil la Viena”, afirmă George Simion într-un live pe Facebook.

„Toată România uitați-vă la hoțul de Virgil. Ce faci hoțule? Te plimbi pe la Viena? (…) Ia zi, cine-i trompetă rusească?”, continuă liderul AUR, potrivit ziare.com.

George Simion s-a ținut scai de ministrul Energiei până-n avion

Alături de George Simion se mai afla încă un membru AUR care s-a ținut scai de ministrul Energiei, inclusiv când acesta a intrat într-un magazin Duty Free din aeroport. De la distanță, Simion continuă să strige la el, spre confuzia celorlalți oameni din jur.

„Prietenii lui de la minister mi-au spus unde-l găsesc. (..) Vrea să ne dea pe mâna prietenilor lui de la OMV Petrom. Caută un polițist săracul. A venit să primească ordine de la stăpânii lui de la Viena. L-am căutat la minister toată săptămâna pe acest hoț. Iată unde era, la Viena”, se dezlănțuie Simion.

Cu o zi în urmă, pe 9 iulie, Virgil Popescu a publicat pe Facebook o imagine cu George Simion, despre care spune indirect că este o „trompetă rusească”.

„Trompetele ruseşti au început să falseze, încercând să vă spargă timpanele, că poate aşa nu se aude disperarea. De aceea aş dori ca trompetele ruseşti să răspundă la câteva întrebări legitime: cu ce cărbune ar putea funcţiona o termocentrală pe huila, în condiţiile în care întreaga producţie de huilă a României asigură funcţionarea centralei de la Paroseni (de 4 ori mai mica) doar pentru 2 – 3 zile pe săptămână? Trompetele ruseşti ar răspunde: Rusia!!! Rusia!!! Rusia!!!”, a scris ministrul pe Facebook.

author avatar
Andreea Vlad
526 afisari

10 COMENTARII

  1. locul lui chichirau si angie a fost luat de aceasta papusa a securitatii , simion , care crede ca asa se face ceva pentru tara , umbland cu telefonul dupa oameni . chiar daca are dreptate cu acest popescu , de fapt m a n i p u l e a za lumea , inducand ideia ca daca nu ar fi virgil popescu lucrurile ar fi perfecte . el nu-i vede pe cei din psd si udmr si usr care il sustin din spate pe virgil popescu , el o suge cu doua maini cu virgil popescu . sa nu va mirati daca o sa vedeti alianta psd -aur .

  2. Lasand la o parte comportamentul lui Simion fata de acest individ,intreb ce credibilitate mai are-daca a avut vreodata-acest ministru,ce act,actiune,demers etc.ale acestuia au fost in favoarea romanilor si a Romaniei?Nimic,zero!Un tradator,ca atati alti,adevarate cozi de topor care lovesc cu sarg in trupul acestei tari.

  3. Toti sint la fel , aceleasi jigodii , nu-i unul mai breaz ca Popescu , cu mici exceptii ( Daea , si trebuie sa ma mai gandesc ) dar domnisoarei Simina i s-a pus pata pe Virgil , sa nu vedem noi ca s-a indragostit in pragul nuntii de PSD .

  4. Celor care ii iau apărarea trădătorului Virgil Popescu un călduros FY sau in traducere liberă
    , siktir

    • nu-i ia nimeni apararea , dar nici cei care il sustin nu sint mai buni , psd , si usr , udmr , despre asta-i vorba , prostule !

  5. Virgil Simion se califică direct pentru balamuc! Tâmpitul tâmpiților dă proba de foc pentru Bălăceanca.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger