AcasăPoliticaUn ministru PNL își pune cenușă-n cap: Îmi cer iertare bucureştenilor că...

Un ministru PNL își pune cenușă-n cap: Îmi cer iertare bucureştenilor că am susţinut-o pe Clotilde Armand pentru poziţia de primar – VIDEO

sursa foto: Sebastian Burduja/Facebook

Un liberal aflat în echipa Guvernului Ciucă a comentat în termeni tranșanți situația de la sectorul 1, în fruntea căruia se află Clotilde Armand. Sebastian Burduja a dat de înțeles că regretă susținerea lui Armand pentru fotoliul de edil al sectorului 1. Și acuză că sectorul 1 a ajuns, între altele, „capitala şobolanilor, a mizeriei”.

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării și, totodată, președinte PNL Sector 1 spune că regretă că partidul din care face parte nu a avut un candidat propriu la precedentele alegeri locale. Și a ales să le prezinte scuze bucureștenilor pentru susținerea lui Armand în cursa pentru primăria de sector.

„Este o catastrofă. Îmi cer iertare bucureştenilor că am susţinut-o pe Clotilde Armand pentru poziţia de primar. Îmi pare rău că PNL nu a avut un candidat. Din păcate, dânsa a câştigat la 1007 voturi”, a declarat Sebastian Burduja, duminică seară, la Prima News.

Burduja: S-a discreditat complet în relaţia cu cetăţenii

Burduja a ales să puncteze că liberalii i-au făcut campanie actualei primărițe de sector și că și-au pus obrazul în fața locuitorilor din sectorul 1. Liberalul a dat glas mai multor nemulțumiri la adresa situației din urbea păstorită de către Clotilde Armand.

„S-a discreditat complet în relaţia cu cetăţenii, în primul rând şi în relaţia cu noi, ca partid şi ca partener care am susţinut-o în campanie. Eu şi colegii mei am făcut campanie dânsei, ne-am pus obrazul în faţa cetăţenilor Sectorului 1, fosta capitală a capitalei, aşa i se spunea cândva, pe vremea unui primar liberal, şi care a ajuns capitala şobolanilor, a mizeriei, a incompetenţei, a corupţiei.

Ce s-a întâmplat cu oamenii de la Poliţia Locală cu oamenii puşi de doamna Armand, care sunt bănuiţi de corupţie? Ce s-a întâmplat cu raportul Curţii de Conturi, cu ilegalităţile constatate, 60 de milioane lei? Sunt faptele doamnei primar”, a mai spus Sebastian Burduja.

Nu au fost singurele aspecte asupra cărora s-a oprit ministrul liberal aflat la șefia PNL sector 1. „Din păcate, suferim cu toţii. Doar penalităţile pierdute prin procese cu diferiţi furnizori, nu doar pe salubritate, cu diverşi furnizori, sunt câteva zeci de milioane lei. Doamna le va plăti, nu le vor plăti cetăţenii Sectorului 1″, a mai transmis Burduja, în cadrul emisiunii menționate.

author avatar
Andrei Coman
293 afisari

4 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger