AcasăPoliticaUn lider PSD o critică dur pe Clotilde Armand: E prea mult!...

Un lider PSD o critică dur pe Clotilde Armand: E prea mult! Oamenii din sector au epuizat orice doză de suportabilitate

Un lider PSD o critică dur pe Clotilde Armand: E prea mult! Oamenii din sector au epuizat orice doză de suportabilitate (sursa foto: Alexandru Petrescu/Facebook)

În contextul în care în ultima vreme s-a tot vorbit despre problema gunoaielor din sectorul 1, iar recent liderul PNL sector 1, Sebastian Burduja, lansase acuzații dure la adresa primarului Armand, în privința proiectului vizând primul Centru integrat pentru copii cu Sindrom Down din România (VEZI AICI), mai nou s-a aflat că fostul ministrul social-democrat Alexandru Petrescu, actualmente vicepreședinte PSD sector 1, o critică fățis pe primărița acestui sector.

Săgețile trimise de social-democrat îi vizează, deopotrivă și pe liberali, dar și pe useriști, în calitatea lor de reprezentanți ai actualei coaliții de dreapta. ”Clotilde ajunge! E prea mult!! Trop c’est trop! Enough is enough!

Sectorul 1 este în fierbere! Somnul națiunii naște personaje sinistre. Useriștilor le place drumul, niciodată destinația. Acum suiți pe poziții din care decid destine de comunități urbane, de ministere și sectoare economice, se developează în deplinătatea incompetenței manageriale și impertinenței.

PNL-ul, direct complice la dezastrul administrativ de la Sectorul 1 București, încearcă din răsputeri să tragă tușe groase de delimitare, însă catastrofa Clotilde, în continuă desfășurare, trage coaliția de dreapta de la primăria sectorului 1 sub nivelul acceptabilității electorale, alienând până și cetățenii preocupați într-un mod moderat de viata politică a urbei”, susține Alexandru Petrescu într-un mesaj transmis miercuri, 7 iulie, pe pagina sa de Facebook și preluat și pe cea oficială a PSD-ului.

”Sunt picăturile care au umplut paharul”

(sursa foto: Facebook/Clotilde Armand)

Fostul ministru al Economiei aduce la rândul său în discuție subiectul vizând centrul integrat pentru copiii cu Sindrom Down, pe care îl inserează în șirul criticilor pe care le formulează la adresa actualului primar al sectorului 1.

”Oamenii din sector au epuizat orice doză de suportabilitate vis-à-vis de edilul Clotilde Armand. După dezastrul managerial al primăriței-om nou, în ultimele 10 luni de administrare, privarea de finanțare a centrului integrat pentru copiii cu Sindrom Down din România, alături de blocarea proiectului de modernizare a spitalului de copii Grigore Alexandrescu cu finanțare de la Banca Mondială, lipsa de finanțarea a unităților spitalicești din sector și tentativa nereușită de transfer a 4 spitale către PMB, sunt picăturile care au umplut paharul”, mai precizează social-democratul Petrescu.

Vicepreședintele PSD Sector 1 dă de înțeles, în finalul mesajului său, că ar vedea-o plecată pe actuala primăriță a sectorului 1 din fotoliul pe care îl ocupă, de unde și anunțul cu care își încheie postarea. ”SUSTIN inițiativa cetățenească de declanșare a referendumului de demitere a primarului sectorului 1 Clotilde Armand!”, conchide Alexandru Petrescu.

Rămâne de văzut dacă edilul sectorului 1 va da o replică acestui mesaj al social-democratului – prin intermediul aceleiași rețele de socializare, pe care alege Clotilde Armand să transmită, cel mai adesea, ce are de comunicat public.

295 afisari

4 COMENTARII

  1. F.mulți bucureșteni au votat USRu prostiții fiind de propaganda media agresivă, chiar daca clocothilde a căștigat prin frauda dovedita de camere, mulți au votat-o!! Așa ca acu suportați-o bă fraierilor !

    • F.m.m. de vierme roșu împuțit. ȘOBOLANII ROȘII CA TINE ȘI CA RESTUL DIN PSD TREBUIE TRATAȚI CU VERMORELUL!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger