AcasăPoliticaUn lider PSD a răbufnit, după cazul Tudorache: ”Sunt mulți oameni cu...

Un lider PSD a răbufnit, după cazul Tudorache: ”Sunt mulți oameni cu probleme penale pe listele PNL”

Un lider PSD a răbufnit, după cazul Tudorache: ”Sunt mulți oameni cu probleme penale pe listele PNL” (foto: Facebook/Dan Tudorache)

Alfred Simonis, liderul deputaților PSD, arată cu degetul în direcția liberalilor, înainte de alegerile parlamentare și la scurtă vreme după ce s-a aflat că fostul primar al sectorului 1, între timp autosuspendat din Partidul Social Democrat, a intrat în vizorul DNA-ului.

”Cred că după ce se va depăși perioada aceasta a alegerilor, se va lua o decizie și în acest sens, pentru că noi ne-am propus înainte de a constitui listele – și știți că la PSD nu veți găsi candidați pe liste cu probleme penale – în schimb, dacă ne uităm la PNL, veți găsi mulți candidați care au probleme din punct de vedere penal. Domnul Tudorache are această suspiciune, (…) care a intervenit în perioada campaniei electorale”, a declarat Alfred Simonis, la RFI, după ce s-a vrut să se afle care crede social-democratul că sunt efectele pe care le are asupra PSD-ului anchetarea, de către DNA, a fostului primar Tudorache, cu scurtă vreme înaintea alegerilor parlamentare.

Alfred Simonis (sursa foto: Facebook)

Totodată, Simonis a pus accent pe faptul că suspiciunile apărute în cazul unor social-democrați generează mai multă vrie decât a politicienilor din alte formațiuni politice și a susținut că PSD-ul a făcut curat pe listele pentru parlamentare, înainte de a fi depuse. ”Mă deranjează că (…) atunci când este cineva de la PSD cu o suspiciune cât de mică e un întreg eveniment, or când sunt zeci de candidați pe listele PNL cu probleme penale (…), sunt mulți oameni cu probleme penale pe listele PNL și nimeni nu pare să fie deranjat de acest lucru (…). PSD a făcut curățenie pe liste, înainte de a depune listele”, a declarat liderul PSD Timiș.

Tudorache s-a autosuspendat din PSD

După ce s-a aflat că DNA-ul l-a pus sub control judiciar pe cauțiune, acuzându-l de complicitate la trafic de influență și spălare a banilor, Dan Tudorache a anunțat că s-a autosuspendat din PSD.

”În lumina evenimentelor recente, am luat decizia de a mă suspenda din PSD. Sunt nevinovat și sper ca Justiția să facă lumină cât mai repede în acest dosar. Nu doresc să pun în pericol șansele reale de câștigare a alegerilor parlamentare, pe care le are partidul al cărui membru sunt de peste 20 de ani și în slujba căruia mi-am pus toată activitatea politică. Până la sfârșitul anului, atribuțiile de președinte PSD Sector 1 vor fi preluate de președintele executiv”, preciza Tudorache, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.

238 afisari

1 COMENTARIU

  1. Chirica este PNL IST A furat la greu dar nu vrea justitia lui iohanus sa l deranjeze .Klotilda a furat statul Roman la greu dar justitia iohanusista se face ca plouaSika a luat 50 milioane spaga dar justitia lui iohanus doarma in pantaloni Se face ca nu vede Tataru a facut specula in pandemie dar justitia lui johanus trece cu vederea Insusi johanus are buboaie mari in cap dar,, justitea ”are orbul gainilor Sa va fereasca Domnul Dumnezeu domnule johanus,, sa vrem noi sange …nu pamant”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger