AcasăPoliticaUn fost ministru PNL iese la rampă: „Această coaliție se va rupe,...

Un fost ministru PNL iese la rampă: „Această coaliție se va rupe, este evident că se va rupe” – VIDEO

(sursa foto: Facebook/Dan Vîlceanu)

Dan Vîlceanu, fost ministru în Guvernul Cîțu și ex-secretar general al PNL-ului, dă de înțeles că se așteaptă ca actuala coaliție de guvernare să se rupă, pe măsură ce se apropie alegerile din 2024.

Actualul deputat liberal susține că în județe „este dezastru”, acuzând că PSD-ul „racolează primarii PNL”, dar nu oricum, ci „ în stil barbar”.

„Până la urmă în județe este dezastru, deci dacă o să aveți vreodată curiozitatea să întrebați colegi din județe, este dezastru. În primul rând, în toate județele în care au președinte de consiliu județean racolează primarii PNL, știți cum? În stil barbar, cum era vorba aia de când eram noi mici. N-au nicio treabă! Au fost mai mulți colegi care au pus problema în interiorul partidului și au anunțat conducerea partidului, domne`, faceți ceva, adică discutați acolo în coaliție, nu-i normal”, a afirmat Dan Vîlceanu, luni seară, la postul B1TV.

„Plantarea” pesediștilor

Fostul secretar general al PNL-ului, din vremea în care partidul îl avea ca președinte pe Florin Cîțu, a continuat prin a da și exemple, în ideea de a-și susține concluziile.

„Orice instituție, orice instituție de la nivel local, trebuie plantat un PSD-ist acolo. De exemplu, noi am fost la guvernare doi ani fără PSD și sunt acele direcții deconcentrate, cum se numesc ele, din județe. Eu, de exemplu, eram înjurat de foarte mulți că, domne`, nu schimb PSD-iștii.

Sunt oameni care, pe de o parte, unii aveau un concurs pe un post, era ilegal să te apuci să îi schimbi; doi, erau unii care chiar fuseseră buni și rezistaseră pe parcursul mai multor guverne, nu numai PSD, pur și simplu oamenii își făceau datoria, instituțiile funcționau bine, ce ai cu ei?”, a mai spus Vîlceanu.

Fostul secretar general al PNL: actuala coaliție se va rupe

Cum alegerile din 2024 se apropie tot mai mult, deputatul PNL pare că nu mai dă prea mult timp actualei coaliții de guvernare. Mai ales că se așteaptă la atacuri reciproce, în campanie, de la nivelul liberalilor și al social-democraților.

„Ce propun eu? Se apropie alegerile. Eu am mai văzut filmul acesta o dată, când a fost acea alianță PSD – PD-L, dacă vă aduceți aminte, și când s-au apropiat alegerile s-a întâmplat ceva să se rupă, pentru că nu poți să te ții de mână și să îți tragi pumni în cap în campanie, adică noi suntem împreună la guvernare și în campania electorală noi o să spunem, `PSD-iștii sunt răi`, și ei o să spună, `liberalii sunt răi`. E adevărat că jocul acesta funcționează pentru PSD, se vede cu ochiul liber. Eh, la noi nu poate funcționa, la noi nu va putea funcționa. Nu că spun eu, dar această coaliție se va rupe, este evident că se va rupe”, a mai declarat Vâlceanu, ex-secretarul general al Partidului Național Liberal.

author avatar
Andrei Coman
308 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce muiană de retardat are. Pardon, de „liberal”. Nu știi care era mai redus: ăsta sau căCuțu? „Pretenul” lui.

  2. ASTA LIBERAL?O GLUMA ,VILCEANU A FOST PRESEDINTELE TSD GORJ IAR TATICUTU A FOST SUBPREFECT PSD GORJ.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger