AcasăPoliticaUn fost ministru al Sănătății a răbufnit la adresa premierului Cîțu, după...

Un fost ministru al Sănătății a răbufnit la adresa premierului Cîțu, după tragedia de la Constanța: ”Oare câți mai trebuie să moară până…”

(sursa foto: Facebook/Florian Bodog)

Continuă să apară reacții de la nivel politic, pe marginea incendiului cu urmări tragice care a avut loc, vineri dimineață, la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța.

De această dată, un fost ministru al Sănătății, social-democratul Florian Bodog, a ieșit public cu un mesaj dur la adresa actualului Guvern și a premierului liberal Florin Cîțu.

(sursa foto: Facebook/Florian Bodog)

”Un incendiu puternic a izbucnit, astăzi, la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, la secția de terapie intensivă.

Din nefericire, pacienții internați în spitalele din România continuă să moară cu zile din cauza incompetenței Guvernului Cîțu, care nu a făcut nimic pentru a pregăti așa cum trebuie noul val al pandemiei. Secțiile ATI sunt supraaglomerate, iar spitalele abia mai fac față. În tot acest timp, (încă) premierul Cîţu nu are altceva mai bun de făcut decât să găsească țapi ispășitori pentru propria sa incapacitate.

Când toți se pricep la toate, iată rezultatul!”, scrie Bodog, pe pagina sa de Facebook.

Bodog: Dacă ar avea un pic de onoare, Cîțu și-ar da deja astăzi demisia!

foto: Facebook

Mai mult, fostul ministru consideră că șeful Guvernului – despre care se știe că este vizat de două moțiuni de cenzură, una dintre ele de la PSD, care urmează să fie suspusă votului marțea viitoare – ar trebui să se retragă din fruntea Executivului.

”Dacă ar avea un pic de onoare, Cîțu și-ar da deja astăzi demisia! Oare câți mai trebuie să moară până vom scăpa de acest criminal?”, susține Florian Bodog, în încheierea postării.

Nouă oameni au pierit

Reacția dură a fostului ministru al Sănătății vine după ce s-a aflat că noua oameni și-au pierdut viața în urma incendiului ce a avut loc vineri la spitalul constănțean. A fost o adevărată desfășurare de forțe la fața locului, atât a pompierilor, cât și a cadrelor medicale, menite să vină în ajutorul pacienților aflați în acel spital.

Incendiul a fost lichidat, dar, din păcate, s-a aflat că o nouă tragedie a lovit un spital din țară, ca urmare a unei astfel de situații, după ce pacienți au murit și în urma dramelor care au afectat, în urmă cu mai multe luni, alte două unități spitalicești – ”Matei Balș” din Capitală și Spitalul din Piatra Neamț.

267 afisari

2 COMENTARII

  1. DACA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, demnitate !,onoare !!!!!!!!,de la cine ?,individul n-are bun simt !, individul este de un grobianism rar intalnit .
    NU-I EL PROASPAT ALESUL ??,ASATA S-A VRUT ASTA ARE , DAR PENTRU ALESII ASTIA IRESPONSABILI,INCOMPETENTI ,INCONSTIENTI TRAG ROMANII PONOASELE .
    PANA CAND ??.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger