AcasăPoliticaUn europarlamentar PNL „dă din casa” mamei sale. Falcă: „Din cele două...

Un europarlamentar PNL „dă din casa” mamei sale. Falcă: „Din cele două becuri pe care le avea în baie…”

(sursa foto: Falca Gheorghe/Facebook)

Fost primar al Aradului, înainte de a ajunge europarlamentar, liberalul Gheorghe Falcă a făcut, marți, câteva declarații care n-au trecut neobservate.

Europarlamentarul PNL dă de înțeles că românii și vor reduce, de nevoie, consumul de energie – ca urmare a costurilor.

„Eu cred că fiecare român o să-și reducă din consum, costurile sunt foarte ridicate”, a declarat Gheorghe Falcă la RFI.

Falcă: Fiecare o să ne adaptăm la aceste reduceri

Politicianul care a condus Primăria Aradului, înainte de a fi europarlamentar, a povestit și ce a observat când a fost acasă la mama sa, zilele trecute. Și anume că femeia ținea aprins doar unul dintre cele două becuri pe care le avea în baie.

Am fost săptămâna trecută, în week-end, la mama acasă și din cele două becuri pe care le avea în baie, doar unul era aprins, pentru că avea factura destul de mare. Fiecare o să ne adaptăm la aceste reduceri, deci nu trebuie să fie ceva forțat creat de stat. Statul în schimb poate să producă reduceri în structurile administrative, în instituțiile publice, în orele pentru iluminatul public”, a susținut Falcă, pentru sursa citată.

author avatar
Andrei Coman
464 afisari

8 COMENTARII

  1. Si ghertoiul asta se da sarac ? Sau poate doar ii place sa o tina pe tar.fa de masa in saracie, la ce te poti astepta de la gunoiul asta ? Singurul „politician” contemporan care a reusit performanta de a aduce un oras mediu la stadiul de comuna.

    • Asta-i finul lui Boc si prieten cu Basescu.
      Falca sa-i spui lu’ ma-ta ca poate sa renunte la curent daca-si ia lampa pe petrol lampant cu sticla nr 3. NEMERNICULE!

  2. Falcă? Jivina asta? L-am cunoscut cu ani în urmă, când era primar al Aradului și i-am luat un interviu, și mi-am dat seama că arădenii sunt absolut imbecili din moment ce-au putut să-l aleagă primar pe nemernicul ăsta.
    Să mă ierte arădenii… nu sunt mai imbecili decât românii care-au ales un evazionist, traficant de copii și trădător de țară ca președinte…

  3. da, ce baie are ma-sa , de-i trebuie doua becuri ? 90%din romani au un bec . astia traiesc in alta lume , habar n-au de realitate si saracie .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger