AcasăPoliticaUn deputat USR și-a anunțat demisia: ”Din păcate, viziunea...”

Un deputat USR și-a anunțat demisia: ”Din păcate, viziunea…”

Parlamentarul și-a făcut publică, încă de la primele ore ale zilei de miercuri, hotărârea de a părăsi formațiunea condusă de către Dan Barna.

Deputatul Dan Rădulescu a transmis un scurt mesaj pe Facebook, în care și-a comunicat și motivul pentru care a ales să facă un astfel de pas. ”Vă anunț, pe această cale, decizia mea de a demisiona din Partidul Uniunea Salvați România. Le mulțumesc colegilor mei de partid pentru colaborarea de până acum. Din păcate, viziunea noastră despre un partid altfel este, astăzi, diferită. Cred, însă, în continuare că, stradă cu stradă, putem şi trebuie să schimbăm România!”, a scris Rădulescu.

Totodată, politicianul în vârstă de 39 de ani a ales să se adreseze în mod special celor care l-au votat pentru a ajunge să dețină un prim mandat în cadrul Legislativului. ”Îi asigur pe alegatorii din Prahova, precum și pe toți cei care mi-au acordat votul şi încrederea lor, că voi lupta în continuare pentru un sistem de învățământ incluziv şi performant, pentru dreptul nostru constituțional la un mediu sănătos, pentru oameni noi in politică și pentru o Romania în care, fără penali şi fără hoție, să ajungem departe!”, a susținut Dan Rădulescu.

Ales deputat în circumscriptia electorala nr.31 din județul Prahova, politicianul conduce, din toamna anului trecut, Delegaţia Camerei Deputaţilor la Adunarea Interparlamentară a Ortodoxiei, fiind, totodată, secretar al Comisiei parlamentare a revoluţionarilor din Decembrie 1989. Din câte figureaza pe site-ul Camerei, la nivel de activitate parlamentară, Dan Rădulescu a avut 29 de luări de cuvânt, 18 dintre ele fiind declarații politice, numele său fiind legat de 121 de propuneri legislative inițiate.

sursa foto: Facebook/Dan Radulescu USR

111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger