AcasăPoliticaUn deputat PSD a ieșit din rând și a votat moțiunea USR-ului....

Un deputat PSD a ieșit din rând și a votat moțiunea USR-ului. Coarnă, acuze la adresa ministrului Energiei – VIDEO

Un deputat PSD a ieșit din rând și a votat moțiunea USR-ului. Coarnă, acuze la adresa ministrului Energiei - VIDEOUn deputat PSD a ieșit din rând și a votat moțiunea USR-ului. Coarnă, acuze la adresa ministrului Energiei - VIDEO (sursa foto: Facebook/Dumitru Coarnă)

Moțiunea simplă pe care au depus-o deputați ai USR-ului împotriva liberalului aflat la șefia Ministerului Energiei, Virgil Popescu, nu a trecut, miercuri, de votul Camerei.

Însă a avut un vot pentru chiar din partea unui deputat PSD, formațiune ce face parte, alături de PNL, din actuala coaliție de guvernare. E vorba despre Dumitru Coarnă. Însuși parlamentarul social-democrat a anunțat, de la tribuna Parlamentului, cum a votat și mai ales de ce a ales să susțină, practic, demersul USR-ului.

„La moţiune am votat pentru. Nu pot să accept ca un ministru de factura lui Virgil Popescu, care a scăzut în mod deliberat producţia la gaze, energie, hidrocarburi, care a dus România în criză, să primească votul nostru, votul meu de încredere, pentru că acest ministru a demonstrat clar că este principalul autor al crizei energetice pe care o traversăm”, a susținut Coarnă, după aflarea rezultatului votului.

Reacția USR după ce moțiunea a picat

Vă amintim că moțiunea simplă depusă de USR la adresa ministrului Virgil Popescu a fost respinsă, fiind înregistrate 98 voturi ‘pentru’ şi 190 ‘împotrivă’ .

La scurtă vreme după aflarea rezultatului votului, cei de la USR au reacționat. „L-au apărat pe cel care a eșuat în gestionarea crizei facturilor la energie. Moțiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Energiei, incompetentul Virgil Popescu, a fost respinsă de coaliția PSD-PNL-UDMR.

Milioane de români au avut de suferit din cauza facturilor uriașe la energie. Milioane de români au primit facturi emise greșit, în timp ce legea promovată de ministrul Energiei a reușit să aducă compensații de… 3 lei. Trebuia demis”, susține, între altele, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a formațiunii care a inițiat demersul parlamentar.


533 afisari

7 COMENTARII

  1. Respect nea Dumitru, dar degeaba PSD ne a arătat azi ca este aceiași mizerie ca și PNL și da ny, i interesează problemele reale ale cetățeanului de rand, este vremea sa debarcam aceste cozi de topor care au prăduit tara 30 de ani

  2. FELICITARI DOMNULE COARNA!!!NU MERITA MAI MULT UN TRADATOR DE TARA CA ACEASTA PENELEPRA DE VIRGIL POPESCU.

  3. d-le Coarna , din momentul in care v-am auzit ca veti vota cum spun oamenii care v-au votat , locul dvs nu mai este alaturi de curvele din psd , mergeti la AUR , vi se potriveste mai bine . eu cred ca la experienta dvs ati cam ghicit ce rol joaca ciolacu si securistii lui , un om umil , o marioneta a intereselor straine . facturile din energie vorbesc singure .

  4. VIRGIL DANIEL POPESCU NASCUT LA 25 APRILIE IN Mehedinti…HOT, TICALOS, JAVRA PENALA, PUI DE CATEA, ACEASTA LEPRA PENALA AR AVEA 3 COPII…DOMNUL DUMNEZEU SA IL FACA SA PLATEASCA JEFUIREA ROMANILOR CU VIATA COPIILOR LUI. SAU MACAR CU CATE UNUL IN ANII CE VIN. MAMA LUI INVARTE AFACERI SI NEVASTA TOT CU RESURSE DE SUB TUTELA ACESTUI OLTEAN JEGOS SI INDRACIT. SA VA PLATITI PACATELE CU VIETILE COPIILOR VOSTRI SAU CU SANATATEA LOR…

    • Cât de jegos poți sa fii sa dorești asemenea lucruri unor copii?!!!
      Imbecil și atât! Jegule!
      Dacă Popescu se face vinovat de lucruri pe care le-a făcut atunci el sa răspundă penal sau cum va fi tras la răspundere, dar sa duci chestiunea către niște copii trebuie sa fii mare nemernic!
      Ta4fă împuțită!
      Iar acest coarnă, tablagiu șef, nu e decât un mare hraparet oportunist. Parlamentul ala e „decat” o cloaca.

      • mars bai imputitule , chiar asa este , ingheata copii de frig , boule ! spurcaciune ce esti !

  5. Ba psd daca asta a pus la pamamt vietile noastre si toate afacerile , mor copiii de frig in scoli si spitale cum ati putut ba sa nu votati contra , prefacutilor , sunteti psrtenerii lui de jaf si sa platiti toti la scadenta rabdarii generale!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger