AcasăPoliticaUn cunoscut jurnalist cere anchetarea lui Iohannis: Trebuie pus sub acuzare pentru...

Un cunoscut jurnalist cere anchetarea lui Iohannis: Trebuie pus sub acuzare pentru crime împotriva umanității

(sursa foto: Facebook)

Președintele Klaus Iohannis ar trebui pus sub acuzare pentru crime împotriva umanității în gestionarea crizei Covid, este de părere  realizatorul emisiunii ”Starea Nației”, Dragoș Pătraru. Acesta susține că șeful statului este ”un fel de Șoșoacă pe invers”.

”Nu pare că avem vreo mare urgență, din declarațiile președintelui. Ședință de urgență pusă azi la 17,30, după declarațiile de ieri. Mhm, acolo, ceva restricții de luni, noaptea, vacanță școlară tot de luni, pare că Iohannis și-a asumat încă niște zile cu câte 500 de morți. Unde-au fost atâtea, ce mai contează încă 2000 de morți acolo, nu?”, scrie jurnalistul Dragoș Pătraru într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook.

Președintele, acuzat că a cerut soluții exact celor pe care-i acuza zilele trecute

Acesta a reamintit faptul că, în iunie, președintele anunța că am învins pandemia, iar prim-ministrul declara pe 24 august că valul al patrulea ”va fi pantaloni scurți, nimic din ce n-am văzut până acum”.

Mai mult, Pătraru este de părere că ședința de miercuri a fost o imbecilitate, pentru că președintele discutat și a căutat soluții ”fix cu ăia despre care a zis ieri că sunt vinovați pentru că mor atât de mulți români. A discutat cu piromanii despre cum ar putea fi stins focul pus de ei. Dar logica a fost ucisă de ceva timp în procesorul prezidențial”.

”Gluma aia proastă cu ”nu degeaba am venit cu mască” mergea s-o faceți la congresul PNL, domnule iresponsabil” – Dragoș Pătraru

”Vaccinul nu te scapă de boală”

Jurnalistul a continuat seria acuzărilor aduse președintelui, susținând că, la finalul acestei pandemii, Iohannis ar trebui pus sub acuzare pentru crime împotriva umanității.

”A, da, și prostia asta, că vaccinul te scapă de boală! Nu, nu te scapă de boală, inteligentule! Te ajută mult vaccinul, în sensul că iei boala mai greu, o dai mai departe mai greu, ai șanse mult mai mari să scapi cu o formă ușoară sau medie, dacă faci boala, în cele mai multe cazuri nu mori chiar dacă faci o formă gravă, de-astea. Deci, un fel de Șoșoaca pe invers este acest habarnist Klaus Iohannis. Ce sens mai are să te lupți cu fake-news-urile când președintele țării este un izvor nesecat de știri false. Vai de noi!  După ce se termină nebunia, acest om trebuie pus sub acuzare pentru crime împotriva umanității în gestionarea crizei Covid”, a conchis jurnalistul.

author avatar
Alina Costache