Cauta

Un bărbat a ajuns la spital, după ce un copac a căzut pe o mașină, în București/Piedone îl somează pe Nicușor Dan: „Trebuie să…”

sursa foto: Facebook/Primaria Sectorului 5

Cristian Popescu Piedone a reacționat tranșant după ce un bărbat a ajuns la spital, vineri dimineață, ca urmare a faptului că un arbore a căzut pe mașina în care se afla, în timpul episodului de vreme rea. Edilul de sector îi amintește lui Nicușor Dan că a făcut încă de acum o săptămână apel pentru ca primarul Capitalei să avizeze toaletarea copacilor și defrișarea arborilor uscați de pe raza sectorului 5.

Edilul sectorului 5 al Capitalei îi cere primarului general să nu mai amâne cererile de eliberare a avizelor necesare toaletării copacilor și defrișarea arborilor uscați de pe raza teritorială a sectorului pe care-l păstorește.

Primăria sectorului 5 anunță că un bărbat care se afla într-un autoturism, pe Strada Veseliei, a ajuns, vineri dimineață, la spital, după ce un copac a căzut pe mașină. S-a întâmplat ca urmare a vremii nefavorabile. E vorba despre un tânăr de 36 de ani, care a fost scos din mașină de către pompieri și transportat la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar-Arseni” din Capitală. „Aceste are probleme la coloană și dureri mari de cap” – transmit reprezentanții Primăriei sectorului 5, într-o postare pe pagina de Facebook a instituției.

În acest caz, s-au făcut cercetări la fața locului.

Piedone: O persoană a ajuns la spital din cauza nepăsării unora

În tot acest context, Primăria de sector amintește că edilul Cristian Popescu Piedone a făcut apel, săptămâna trecută, către primarul general al Bucureștiiului, Nicușor Dan, pentru a elibera avizele necesare toaletării copacilor și defrișarea arborilor uscați de pe raza teritorială a Sectorului 5.

Primarul Popescu Piedone susține că trebuie acționat rapid în cazul copacilor cu porbleme, pentru a nu fi pusă în pericol viața oamenilor. „Nu putem aștepta o tragedie pentru a lua măsuri” – susține edilul sectorului 5.

„I-am solicitat Primarului General, în urmă cu o săptămână, avizarea în regim de urgență a solicitărilor depuse privind toaletarea și defrișarea copacilor de pe raza Sectorului 5, pentru a nu pune în pericol siguranța cetățenilor și pentru a nu crea pagube materiale. Iată că astăzi asistăm la un incident grav. O persoană a ajuns la spital din cauza nepăsării unora. Cer încă o dată avizarea celor peste 7.000 de cereri pe care le-am depus la Primăria Capitalei în acest sens! Nu putem aștepta o tragedie pentru a lua măsuri! Trebuie să acționăm acum! Viața cetățenilor este mai presus de orice!”, a transmis primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Conform Primăriei sectorului 5, edilul „a anunțat că, la nevoie, va interveni pentru defrișarea și toaletarea copacilor din Sector, fără a mai aștepta avizele de la Primăria Capitalei, pentru a nu pune în pericol viața cetățenilor”.

Ultimele stiri

  • Cea mai mare economie din lume nu se descurcă fără migranți
  • Alina Gorghiu mai este și refuzată. Malta a decis să respingă cererea de extrădare a prințului Paul
  • Cea mai bună alegere din Europa pentru investitorii financiari
  • BREAKING NEWS. Mandat de arestare pe numele premierului israelian Benjamin Netanyahu
  • Răzvan Lucescu – titlul de campion cu cel mai înalt grad de dificultate
  • Primarul Capitalei, Nicuşor Dan: „Am nenumărate lucruri pe care mi le reproşez” – VIDEO
  • Anunț de presă PĂSTRĂVUL DIN ȚARA TA COOPERATIVĂ AGRICOLĂ (1)
  • Anunț de presă PĂSTRĂVUL DIN ȚARA TA COOPERATIVĂ AGRICOLĂ (2)
  • Nicolae Ciucă îşi lansează cartea: Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziția de la om de armată la om politic
  • Incident șocant la Parchetul Vaslui: o angajată ar fi dat foc unor documente şi ar fi încercat să se sinucidă
  • Exit mobile version