AcasăPoliticaUn bărbat a ajuns la spital, după ce un copac a căzut...

Un bărbat a ajuns la spital, după ce un copac a căzut pe o mașină, în București/Piedone îl somează pe Nicușor Dan: „Trebuie să…”

sursa foto: Facebook/Primaria Sectorului 5

Cristian Popescu Piedone a reacționat tranșant după ce un bărbat a ajuns la spital, vineri dimineață, ca urmare a faptului că un arbore a căzut pe mașina în care se afla, în timpul episodului de vreme rea. Edilul de sector îi amintește lui Nicușor Dan că a făcut încă de acum o săptămână apel pentru ca primarul Capitalei să avizeze toaletarea copacilor și defrișarea arborilor uscați de pe raza sectorului 5.

Edilul sectorului 5 al Capitalei îi cere primarului general să nu mai amâne cererile de eliberare a avizelor necesare toaletării copacilor și defrișarea arborilor uscați de pe raza teritorială a sectorului pe care-l păstorește.

Primăria sectorului 5 anunță că un bărbat care se afla într-un autoturism, pe Strada Veseliei, a ajuns, vineri dimineață, la spital, după ce un copac a căzut pe mașină. S-a întâmplat ca urmare a vremii nefavorabile. E vorba despre un tânăr de 36 de ani, care a fost scos din mașină de către pompieri și transportat la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar-Arseni” din Capitală. „Aceste are probleme la coloană și dureri mari de cap” – transmit reprezentanții Primăriei sectorului 5, într-o postare pe pagina de Facebook a instituției.

În acest caz, s-au făcut cercetări la fața locului.

Piedone: O persoană a ajuns la spital din cauza nepăsării unora

În tot acest context, Primăria de sector amintește că edilul Cristian Popescu Piedone a făcut apel, săptămâna trecută, către primarul general al Bucureștiiului, Nicușor Dan, pentru a elibera avizele necesare toaletării copacilor și defrișarea arborilor uscați de pe raza teritorială a Sectorului 5.

Primarul Popescu Piedone susține că trebuie acționat rapid în cazul copacilor cu porbleme, pentru a nu fi pusă în pericol viața oamenilor. „Nu putem aștepta o tragedie pentru a lua măsuri” – susține edilul sectorului 5.

„I-am solicitat Primarului General, în urmă cu o săptămână, avizarea în regim de urgență a solicitărilor depuse privind toaletarea și defrișarea copacilor de pe raza Sectorului 5, pentru a nu pune în pericol siguranța cetățenilor și pentru a nu crea pagube materiale. Iată că astăzi asistăm la un incident grav. O persoană a ajuns la spital din cauza nepăsării unora. Cer încă o dată avizarea celor peste 7.000 de cereri pe care le-am depus la Primăria Capitalei în acest sens! Nu putem aștepta o tragedie pentru a lua măsuri! Trebuie să acționăm acum! Viața cetățenilor este mai presus de orice!”, a transmis primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Conform Primăriei sectorului 5, edilul „a anunțat că, la nevoie, va interveni pentru defrișarea și toaletarea copacilor din Sector, fără a mai aștepta avizele de la Primăria Capitalei, pentru a nu pune în pericol viața cetățenilor”.

author avatar
Andrei Coman
554 afisari

9 COMENTARII

  1. Sa se taie toti copacii IMEDIAT! Sa se taieeee Copaciiiiiii! Asa se face si in Maritul Occident! Se taie in toate orasele copacii sa aiba loc biciclistii si trotinetistii sa nu mai fie masini ca se incalzeste Planeta! Taiati dom’le odata copacii in toate orasele Tarii sa avem si noi o tara ca Afara!

  2. @ Piedone cu , ”mușchi”

    Când erai tânăr și erai gras
    Și cum săreai din pas în pas ,
    Dând cu piciorul la legume
    Că nu luai bani pentru tarabe,
    De la babe, ?
    Mergeai să faci democrație
    Cu pumnul dând și cu piciorul,
    În munca lu’ poporu, ?

    ;

  3. @ Un copac de pe o proprietate îngrădită, ? Ce treabă are Piedone acolo, dacă e în sectorul lui , ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger