AcasăPoliticaUmaniștii au marcat Ziua Națională cu o paradă specială în Piața Constituției...

Umaniștii au marcat Ziua Națională cu o paradă specială în Piața Constituției – GALERIE FOTO

Umaniștii au ales să onoreze Ziua Națională a României cu o paradă inedită, în fața Palatului Parlamentului.

A fost vorba despre o defilare, deschisă de un cal de paradă, calul fiind simbolul Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), semnificând Demnitatea, Onoarea și Curajul.

Respectând regulile sanitare de prevenție stabilite de autorități, membrii PPU (social-liberal) au defilat în costume populare și cu steaguri tricolore în Piața Constituției, arătându-și respectul pentru Ziua Națională și demonstrând Credință în România.

„Trebuie să fim mândri că suntem români, să ne iubim patria și tradițiile, să respectăm această țară și să ne amintim mereu de eforturile strămoșilor noștri, oameni harnici, curajoși, cu credință în Dumnezeu, care prin sacrificiile lor ne-au oferit șansa de a trăi pe aceste meleaguri minunate. La mulți ani, dragi români! La mulți ani, România!”, a transmis Cristian Popescu Piedone, primarul umanist al Sectorului 5.

”Nu ne puteți fura patriotismul, nu ne puteți fura credința! Pe aici nu se trece!! La mulți ani România! Dragostea din suflet ne ajută să nu simțim frigul.”, a transmis și Ramona Ioana Bruynseels, candidat al PPU (SL) la alegerile de duminică, via Facebook.

author avatar
Andrei Coman
241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger