AcasăPoliticaUltimatum la Primăria Capitalei! Consilierii generali, convocați de urgență pentru a debloca...

Ultimatum la Primăria Capitalei! Consilierii generali, convocați de urgență pentru a debloca proiectele Bucureștiului

Măsură fără precedent la Primăria Municipiului București. La inițiativa lui Daniel Băluță, Primarul Sectorului 4, grupul consilierilor generali PSD au convocat o ședință extraordinară. Aceștia susțin că în prag de iarnă, Capitala este blocată din cauza intereselor politice, iar cei care au cel mai mult de suferit sunt cetățenii. 

Am dorit să aflăm care este cauza acestor conflicte și l-am contactat telefonic pe Daniel Băluță, Primarul Sectorului 4.

Reporter: Am înțeles că dumneavoastră, prin vocea grupului consilierilor generali PSD, ați convocat o ședință extraordinară a Consiliului General al Capitalei. Este adevărat?

Daniel Băluță: Da, am depus, astăzi, solicitarea convocării Consiliului General al Capitalei. 

Reporter: De ce ați recurs la acest gest?

Daniel Băluță: De prea mult timp, mari proiecte de infrastructură sunt blocate în Sectorul 4 din cauza încăpățânării oarbe a unor politicieni care refuză să le ofere oamenilor șansa unor condiții de viață mai bune. Când în joc e calitatea vieții cetățenilor, interesele personale sau politice nu au ce căuta pe masa deciziilor. Nu mai putem accepta ”bețele în roate” care ne sufocă orașul prin lipsa de soluții. PSD are soluții și cere deblocarea urgentă a proiectelor de anvergură în București. 

Reporter: Credeți că inițiativa dumneavoastră va avea sorți de izbândă?

Daniel Băluță: Am încredere că apelul nostru, exemplul nostru vor fi susținute, cu responsabilitate, de către cei care înțeleg că oamenii își pierd răbdarea cu o administrație inertă, incapabilă să dea măcar undă verde soluțiilor concrete pentru modernizarea Capitalei României.

author avatar
Andrei Coman
263 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger