AcasăPoliticaULTIMA ORĂ: Vestea vine de la PSD. Schimbare pe lista miniștrilor. E...

ULTIMA ORĂ: Vestea vine de la PSD. Schimbare pe lista miniștrilor. E vorba de nominalizarea la Economie: ”Din motive personale”

(sursa foto: Facebook/Marius Humelnicu)

Nici bine nu s-a aflat că numele său figurează pe lista celor „în cărți” pentru șefia unui minister în cadrul Guvernului Ciucă, listă cu care urmează să se prezinte în Parlament premierul desemnat, că senatorul Marius Humelnicu susține că renunță la nominalizarea pentru portofoliul Economiei.

Vestea s-a aflat marți după-amiază. La fel cum s-a aflat că senatorul social-democrat de Galați invocă motive personale în privința acestei hotărâri de a face un pas în lateral când vine vorba de prezența în echipa guvernamentală. „Am decis să renunț la nominalizarea pentru funcția de ministru al Economiei din motive personale și să continui să sprijin îndeplinirea Programului de guvernare din Parlament.

Vreau să le mulțumesc colegilor mei din organizația PSD Galați pentru onoarea de a mă propune în funcția de ministru al Economiei și colegilor mei din partid”, a transmis Marius Humelnicu, citat de realitatea.net.

Ca urmare, se va face o altă nominalizare pentru acest portofoliu.

Liderul PSD, luat la întrebări despre propunerea pentru ministerul Economiei

De altfel, în cursul zilei precedente, Marcel Ciolacu, liderul PSD, fusese întrebat, într-o conferință de presă, ce anume îl recomandă pe Humelnicu, pentru a prelua ministerul Economiei, având în vedere că până în 2007 a fost jucător de fotbal, iar până la acest moment a ocupat doar funcții publice.

„Vorbiţi de domnul senator Humelnicu, senatorul de Galaţi, care este preşedintele Comisiei de IT din Senat – comisie decizională. Am înţeles că este inginer şi are toată susţinerea noastră pentru acest minister. Va veni în faţa dumneavoastră şi se va prezenta”, a declarat Ciolacu, luni seară, menționând că propunerea a venit în primul rând din partea Organizației PSD Galați.

357 afisari

1 COMENTARIU

  1. Dancu nu avea ce sa caute in guvern , este o persoana toxica si nu are nici o performanta , dimpotriva a sabotat psd la Cluj , era un admirator al lui Basescu .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger