AcasăPoliticaULTIMA ORĂ: Vasile Dîncu a demisionat din funcția de ministru al Apărării!...

ULTIMA ORĂ: Vasile Dîncu a demisionat din funcția de ministru al Apărării! Motivul

(sursa foto: Facebook/Vasile Dîncu)

Informație de ultim moment! Vasile Dîncu a anunțat că demisionează din Guvern, mai exact din funcția de ministru al Apărării.

Oficialul a transmis, pe Facebook, faptul că i-a trimis premierului Ciucă, luni dimineață, demisia sa din Guvern.

Motivez gestul meu prin perspectiva imposibilității colaborării cu Președintele României, comandantul suprem al Armatei”, a susținut Dîncu, referindu-se – deși nu i-a trecut numele negu pe alb – la Klaus Iohannis.

Totodată, Dîncu a ținut să-i mulțumească prim-ministrului Ciucă pentru „colaborarea onestă” și „deschiderea” de care premierul, spune ministrul demisionar, a dat dovadă „pe tot parcursul activității guvernamentale comune”.

Redăm în cele ce urmează, integral, mesajul postat de către Vasile Dîncu, pe pagina sa de Facebook, în urmă cu doar câteva minute:

„În cursul acestei dimineți, am înaintat Prim Ministrului României, Nicolae Ciucă, demisia mea din funcția de ministru al apărării naționale.

Redau, mai jos, textul integral:
Domnului Prim Ministru al Guvernului României
Nicolae – Ionel Ciucă

DEMISIE
Subsemnatul Vasile DÎNCU, membru al Guvernului României, deținător al portofoliului apărării, vă rog să luați act de demisia mea din această funcție.

Motivez gestul meu prin perspectiva imposibilității colaborării cu Președintele României, comandantul suprem al Armatei. Consider necesară retragerea mea din această funcție pentru a nu prejudicia în niciun fel procesele de decizie și programele care necesită fluiditate pe întreg lanțul de comandă și pentru a nu bloca o serie de proiecte absolut necesare pentru funcționarea optimă a Ministerului Apărării Naționale și a Armatei Române.

Domnule Prim Ministru, vă mulțumesc pentru colaborarea onestă și deschiderea de care ați dat dovadă pe tot parcursul activității guvernamentale comune și vă asigur de tot sprijinul meu pentru toate proiectele și programele Ministerului si Armatei Române, din calitatea de senator, membru în Parlamentul României.
Vasile DÎNCU
București, 24 octombrie 2022”

1.031 afisari

22 COMENTARII

    • Cocalare ZERRO daca o footeai pe coorva de mata nu stiam ca esti un dobitic dar asa ca-ti manifesti prezenta cu comentariu ta , aflam cine esti kakatule

    • Aceasta demisie trebuie analizata într,un cadru mult mai larg ,motivele demisiei au fost neînțelegerile cu impistorul Werner cu ,care nu se mai poate lucra ,asa a spus exministru dar eu cred ca dâncu stie mai multe decat noi care primim informatii doar dintr,o directie si aia pur globalista,acum trebuie legate și de faptul ,ca in america democrații sunt in cădere liberă și-acum și doar printr,un război mai pot opri alegerile care le provoacă mari pierdere în acest plan globalist de haos mondial pe care l,au clocit globalisti în acești doi ani temerea mea este ,ca băgăm bățu prin gard și ne 8ncr3dem prea mult 8n americani, care sunt cinici și nu dau doi bani pe noi,am mai plecat noi acum 80 de ani la drum cu un aliat si,am terminat cu altul

  1. Mai devreme au dat la stiri chestia asta ,”Dancu demisioneaza ca nu se mai intelege cu presedinteleJohannis”…deocamdata atat

  2. Sigur fuge sa nu fie implicat in participarea la razboiul cu Rusia. Stie el, ce stie, dar nu spune.

    • Tare îmi este ca ne paste un război cu implicați directe ,globalisti sunt disperați și vor merge cu nebunia pana la capăt, iar România în acest moment este condusa de trădători, asa c,am ca și la începutului celui de,al doilea război, si nu știm juca deloc în favoarea țări cartea politici exterene

      • Da, sa ne pregatim sufleteste sa ne lasam oasele prin stepele ucrainei, de familiile noastre vor avea grija tinerii ucraineni aflati in concediu prelungit in Ro…

      • Doamne ajuta! Sa loveasca Cotroceniul, Palatul Parlamentului, Palatul Victoria, Strada Batistei, Padurea Baneasa, Ferentari, Rahova, Giulesti, Colentina, Berceni, comunele Voluntari, Tunari, Chiajna, Bolintin, Strehaia plus orasele Braila, Slatina, Craiova precum si toate celelalte localitati si cartiere intens…”colorate”.

  3. DefenseRomania . ro , 24 oct 2022 , ora 12:47 , articol de Tudor Curtifan : ” Senatorul ANGEL TILVAR va fi noul ministru al Apararii dupa demisia lui Vasile Dincu ( Surse ) ” . Tilvar a fost profesor de limba engleza si ales senator in judetul Vrancea pe listele PSD .

    • johanis e in stare s-o bage pe carmen, ministrul apararii.
      tot pe linia „catedrei de engleza”, desigur.

  4. Si totusi ARDELENII au obraz, nu ca unii ,nu dau nume ca e suparaciosi , in dialectul zonei…

  5. cum se poate asa ceva? adica ministrul apararii nu este in vreun „conflict” cu primul ministru, dar demisioneaza pt. imposibilitatea comunicarii cu presedintele? FOARTE GRAV!!!
    rezulta de aici, din nou, din nenorocire pt. Romania, ca avem un „presedinte jucator”, dar care este mai nenorocit decat fostul basexu.
    si atunci acest jeneral de paie, ciuca…in afara de rol decorativ in guvern si de purtator de pix la semnat viramente de miliarde de euro catre samsarii de vechituri militare, acest jeneral, ce rol mai are?
    johanis se arata vanzator de tara pe fata. daca nici un serviciu romanesc de informatii nu opreste asemenea vulnerabilitate, Romania mai are servicii de informatii?
    chiar atat de slabi am ajuns, ca sa poata un dulap plin de scheleti sa ne bage in razboi si dpdv institutional Romania sa stea capra, la tradarea celor 3 de la 3 coceni(werner, maciuca, ciolacu)?

  6. Nu-i clar ca Iohannis ne baga in razboi la cererea partenerului strategic? Asta ar trebui s-o inteleaga tot prostul de roman, chiar si cel care se crede inteligent!

  7. Ciolan s-a bucurat de simpatia mea câteva secunde când am aflat, din declarația „profesorului” cu „biblioteci” din afișe agățate pe pereți” că el este cauza demisiei securiciului sociolog

  8. Avea dreptate sosoaca când spunea la TV ca la toți le e frica de iohann și uite ca l a debarcat și pe Prof cu leg la serv și s a putut!!! Asta al cui e!???

  9. Americanii pregatesc razboi cu Rusia fara Nato, racoleaza tari care vor sa participe ‘voluntar’. Probabil ca Dincu nu a fost de acord si a fost dat la o parte. Dar asta inseamna ca e mai probabil ca Romania sa intre in razboi cu Rusia.

    • ce sa caute romania in acest razboi?
      nu e treaba romanilor acest război!
      serviciile astea de informatii romanesti chiar asa debile au ajuns?
      cand vom ajunge sa invatam din propriile greseli?
      n-am plecat odata la razboi cu un aliat si ne-am intors de la razboi, aliati cu inamicul?
      si apoi 20 de ani dupa razboi am fost jecmaniti de toate resursele?
      asta in conditiile in care romanii au udat cu sangele lor alte teritorii straine in al 2-lea macel mondial!
      futu-i politica mamii ei, handicapatii astia din mae, guvern, parlament, presedintie, mapn, servicii secrete… chiar toti sunt tradatori, spalati pe creier si sinucigasi?
      ne ca,ca,m disciplinat pe razboiul vostru si pe mobilizarile voastre de ca,ca,t.

    • ca in irak,siria,libia,afghanistan si restu.
      scopul e Jidanistanul Mare in Romania
      (sau invers),
      inca un Izreal pe fata Pamantului.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger