AcasăPoliticaULTIMA ORĂ: USR cere demisia ministrului Bode, după protestul de la Parlament:...

ULTIMA ORĂ: USR cere demisia ministrului Bode, după protestul de la Parlament: „E absolut de neacceptat ca forțele de ordine să fie…”

Incidentele apărute la protestul de marți, de la Parlament, față de introducerea certificatului verde/COVID, continuă să genereze ecouri. Mai nou, cei de la USR vor ca ministrul de Interne să plece din funcție.

„Ministrul Lucian Bode trebuie să-și dea demisia! Protestul AUR a fost anunțat, e absolut de neacceptat ca forțele de ordine să fie nepregătite”, susțin reprezentanții partidului condus de către Dacian Cioloș, într-un mesaj transmis pe pagina oficială de Facebook a formațiunii politice.

Citiți și: HAOS total în Camera Deputaților! George Simion, scandal în plen / Parlamentarii AUR: „Jos cenzura” – VIDEO

Nicolae Ciucă, reacție după incidentele de la protestul AUR. A luat legătura de urgență cu ministrul de Interne

UPDATE ATAC la Parlament! ! Sute de oameni protestează împotriva certificatului Covid – VIDEO

Useriștii arată cu degetul în direcția jandarmilor. „Protestatarii au reușit astăzi să sară gardurile Parlamentului și să vandalizeze mașini, fără ca jandarmii să intervină ca să îi oprească. Doi ambasadori au rămas astăzi blocați în Parlament din cauza protestului, iar miniștrii guvernului PSD – PNL nu a mai venit la audieri, ci au anunțat că se conectează online la audierile din comisii”, se mai notează în mesajul transmis de USR.

Mai mult, reprezentanții USR insistă pe faptul că protestul de marți nu a fost unul spontan, și consideră că forțele de ordine ar fi fost depășite „de o mână de oameni”.

„În condițiile în care protestul nu a fost unul spontan, ci anunțat de mai bine de o săptămână, este de neconceput ca forțele de ordine, care au exact această responsabilitate, să asigure securitatea unei clădiri, să fie depășite de o mână de oameni care au ajuns să împingă garduri și mașini”, susțin cei de la USR.

USR: Lucian Bode trebuie să dea demisia

Useriștii susțin că Lucian Bode, liberalul aflat în fruntea MAI-ului, trebuie să își dea demisia. Și readus în atenție cazul Șoșoacă, care a generat, zilele trecute, numeroase reacții în spațiul public. „Protestul de astăzi a arătat că există clar o problemă legată de capacitatea acestui guvern și a Ministerului de Interne de a face față unei situații previzibile si anunțate, iar Lucian Bode trebuie să dea demisia.

Nu este prima dată când forțele de ordine din subordinea lui Lucian Bode nu își fac treaba, după ce săptămâna trecută polițiștii au preferat să o protejeze pe senatoarea Diana Șoșoacă în loc să apere drepturilor unor jurnaliști care realizau un reportaj”, susțin membrii USR în postarea făcută marți după-amiază, pe 21 decembrie, pe rețeaua de socializare amintită.

Cioloș: „George Simion este un pericol pentru România”

Mesajul USR vine la scurtă vreme după ce, reacționând pe marginea aceluiași protest, liderul formațiunii, fostul premier Dacian Cioloș, îl catalogase pe co-președintele AUR, George Simion, drept un „populist iresponsabil”.

„George Simion este un pericol pentru România, pentru că instituțiile statului român au eșuat și l-au creat prin comportamentul lor pe acest populist iresponsabil. Ceea ce au făcut simpatizanții AUR astăzi este o nouă pată pe obrazul statului român, cel care, prin instituțiile sale, ar fi trebuit să se asigure că un miting se poate desfășura în condiții civilizate și că nu degenerează în mod iresponsabil”, a scris Cioloș, pe Facebook.

Iată mesajul integral:

271 afisari

6 COMENTARII

  1. Bai Ciolosule ,buba neagra, ciupitule
    Cu partidutul tau securistoid ,spiralat
    Cand te vei da pe brazda ,gravidule
    Cand vei inceta sa mai minti ,bai rahat!?

    Ai nascut sau mai ai pana atunci
    Sau nu mai stii nici tu cine te a regulat
    Asa i cand esti curva si tara ti o vinzi
    Bai buba murdara ,bai ciupit blestemat!

  2. Fostul ministru Elena Udrea a provocat o amplă dezbatere în mediul online, după ce duminică a postat pe Facebook un mesaj în care explică de ce nu se vaccinează anti-COVID şi în care aratî că deşi are anticorpi pentru că a trecut prin această boală, UDREA le rade in nas celor la DNA ca desi a furat miliarde de euro ea a scapat de inchisoare

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger