AcasăPoliticaUltima oră/Un deputat și-a anunțat plecarea din PSD. Cu ce partid poartă...

Ultima oră/Un deputat și-a anunțat plecarea din PSD. Cu ce partid poartă negocieri

Un deputat de Iași și-a anunțat miercuri, 14 februarie, decizia de a pleca din Partidul Social Democrat (PSD). Parlamentarul și-a explicat și hotărârea de a părăsi tabăra social-democrată.

Marius Ostaficiuc și-a anunțat decizia prin intermediul unei postări pe Facebook.

Deputatul pleacă din rândurile PSD-ului, formațiunea condusă de către Marcel Ciolacu, după ce a activat peste 20 de ani în acest partid. Ostaficiuc spune că va rămâne, însă, în politică.

sursa foto: Facebook/Marius Eugen Ostaficiuc

Ostaficiuc: „Voi rămâne în politică”

„Despărţirile fac parte şi ele din politică. După 23 de ani de la înscrierea în rândurile social democraţiei, am luat decizia să plec din PSD.

Nu mă mai simt compatibil aici, la Iaşi, cu oameni care n-au demonstrat nimic şi care confundă politicul cu businessul. Plec dintr-o filială capturată şi dintr-un partid care dimineaţa este la stânga, la amiază la mijloc şi seara la dreapta, iar a doua zi o ia de la capăt.

Voi rămâne în politică, folosindu-mi energiile şi experienţa în proiecte prin care să îmi ajut în continuare patria şi oraşul căruia îi datorez totul, Iaşul“, a scris deputatul Marius Ostaficiuc pe rețeaua de socializare, în mesajul postat miercuri dimineață.

Potrivit news.ro, el a recunoscut că se află în negocieri cu AUR, pentru a se înscrie în acest partid.

Marius Ostaficiuc a fost ales deputat în anul 2000, când a candidat pe listele Partidului Social Democrat.

author avatar
Andrei Coman
588 afisari

2 COMENTARII

  1. Oportunusm de 2 bani, zdreanta aia de Ostaficiuc nu mai era pe lista parazitilor psd pt parlament, incearca cu AUR. Sper sa nu l treaca Simion pe lista lui, decat in coadă

  2. Azi PSD = USR. Traseismul politic nu e bun.AUR n-ar trebuii sa primeasca pe nimeni de la PNL,USR, PSD pt. ca e posibil apoi aștia veniți de aici sa tradeze. Cum a tradat generalul izmana- PSD și a trecut in barca lu basescu constituind in parlament alt partid deși fusese ales pe lista PSD! Apoi a urmat programul basisto-boc al fmi cu taieri de salarii desființari de spitale, apoi desființarea poliției rurale care a dus la haos in Romania.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger