AcasăPoliticaULTIMA ORĂ: Prefectul Capitalei, pe făraș!

ULTIMA ORĂ: Prefectul Capitalei, pe făraș!

Prefectul Cojanu, pe făraș (foto. romaniatv.net)

După ce orele trecute a evitat să se pronunțe clar dacă îl va demite pe Gheorghe Cojanu din fotoliul de prefect al Capitalei, urmare a declarațiilor acestuia care au iscat vâlvă în Capitală, pare-se că Ludovic Orban ia serios în calcul varianta găsirii unui înlocuitor pentru actualul reprezentant al Guvernului la nivelul Bucureștilor.

Cel puțin asta s-a aflat, pe surse, în urmă cu scurtă vreme – că prefectul Capitalei ar fi la un pas să fie demis, după ce s-a aflat că nu cunoaște numărul de îmbolnăviri din Bucureşti, în contextul în care orașul a depășit rata de infectare de 3 cazuri la mia de locuitori. Se așteaptă un anunț oficial în acest sens.

Orele trecute, înainte ca de a avea loc Comitetul pentru Situații de Urgență la nivelul Municipiului București, premierul spunea că se va face o evaluare a activității prefectului. ”Când vom avea o decizie de comunicat o vom comunica”, susținuse Orban, de la sediul PNL, cu privire la Gheorghe Cojanu.

”Ce este important – ca acest Comitet pentru Situații de Urgență să dispună toate măsurile și planul de implementare a măsurilor care sunt stabilite în lege și în HG privind starea de alertă. N-am urmărit declarațiile domnului prefect, dar noi facem o evaluare a activității fiecărui prefect”, a ales să precizeze premierul, aflat la sediul PNL.

Ce spunea Cojanu

Una dintre declarațiile făcute de prefectul Capitalei, când a venit vorba de cifrele oficiale privind situația COVID din Capitală, este următoarea: ”Așa este, nu am avut numărul de îmbolnăviri, eu eram la cumpărături”. Acest lucru a fost auzit spunând, între altele, duminică seara târziu, Gheorghe Cojanu, oficialul aflat în fotoliul de prefect al Capitalei, la Digi24.

237 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger