AcasăPoliticaULTIMA ORĂ. Nicușor Dan a anunțat schimbarea directorului ALPAB. Cine preia conducerea...

ULTIMA ORĂ. Nicușor Dan a anunțat schimbarea directorului ALPAB. Cine preia conducerea Administrației Parcurilor

ULTIMA ORĂ. Nicușor Dan a anunțat schimbarea directorului ALPAB. Cine preia conducerea Administrației Parcurilor (foto: Facebook)

În această vară, una dintre chestiunile îndelung semnalate de către locuitorii Capitalei la capitolul nemulțumiri a reprezentat-o situația parcurilor – cu iarbă netăiată, curățenie și nu numai.

Recent revenit din concediu, edilul general al Capitalei pare pus pe treabă mai mult ca oricând. Iar una dintre preocupările sale pare să fie – în sfârșit, ar spune unii – situația cu aspect de junglă, uneori, a parcurilor din Capitală.

Nicușor Dan a descins joi dimineață la Administrația Lacuri Parcuri și Agrement București (ALPAB), iar la finele vizitei neanunțate a dat de veste asupra deciziilor care s-au luat.

”Am schimbat directorul ALPAB, este o problemă cu parcurile administrate de municipalitate pe care bucureștenii o văd și noi o vedem, este o problemă care pornește din decizia fostei administrații de a muta activitatea pe companii.

Noi a avut o administrație, ALPAB, care funcționa rezonabil, până când în 2018 să se ia decizia ca activitatea să se mute pe companii. Am avut două conduceri la companie, niciuna corespunzătoare. Adică și pe comenzile care s-au dat, fie în ceea ce privește tunderea ierbii, curățenia, golirea coșurilor de gunoi, curățarea locurilor de joacă s-a făcut treabă de mântuială”, a susținut Nicușor Dan.

Primarul Capitalei însuși va asigura interimatul la conducerea ALPAB, din câte reiese din spusele edilului. ”Din momentul acesta eu sunt practic director ALPAB până când voi face o evaluare a ce se întâmplă în ALPAB”, a mai susținut Nicușor Dan.

415 afisari

5 COMENTARII

  1. Bravo Nicușor bagă unul de al tău cum l ai instalat pe Cris la Stb. Apropo e bun păstrăvul de la el??????

    • Nu trebuie sa deranjeze mafia pesedista care a facut radacini de 30 ani,nuuu!!Pai de-aia era mizerie in parcuri si sobolani pe strazi printre gunoaie,ca au scormonit si Clotilde si Nicusor cuiburile de mafihoti pesedisti!!!Daca era in continuare gardul vopsit pe aceeadi bani ,cu preturi triple pentru curatat parcurile ,banci si panselute la preturi de avioane,cetatenii erau multumiti??Eu zic ca NU! Si veti vedea ca nu vor semna nici macar 1% pentru demiterea lor!FIREA-I IN PUSKARIE ,HOATO,CU DANUT-DIAMANTE CU TOT!!

  2. S-a intors jegosul din concediu ! Sa vedeti acum ce o sa mai infloreasca Cismigiul !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger