AcasăPoliticaBREAKING NEWS: Marius Budăi a cedat! Ministrul Muncii a demisionat din funcție!...

BREAKING NEWS: Marius Budăi a cedat! Ministrul Muncii a demisionat din funcție! Ciolacu a confirmat plecarea

marius budai

Marius Budăi (PSD), ministrul Muncii, a demisionat joi din funcție ca urmare a scandalului azilelor de bătrâni din Ilfov. El a luat decizia după ce a avut o discuție în acestă dimineață cu premierul Marcel Ciolacu.

UPDATE: Marcel Ciolacu a confirmat plecarea ministrului.

Marcel Ciolacu confirmă demisia lui Marius Budăi de la Ministerul Muncii: „Este un gest de onoare”.

„Am avut azi dimineață o discuție cu domnul ministru al Muncii care m-a anunțat de decizia de a-și depune demisia la sfârșitul acestei ședințe. Este reacția firească a unui decident politic într-o situație de criză, într-o democrație consolidată a Europei”, a spus Ciolacu în ședința de Guvern de joi.

 

_____________________________

Ştirea iniţială:

Demisia va fi făcută publică în ședința de guvern de joi, programată pentru ora 11.00, conform unor surse citate de g4media.

Vinovat pentru scandalul azilelor?

De ce îşi prezintă Budă demisia? Pentru că el şi cu Gabriela Firea sunt considerați în interiorul PSD drept principali responsabili politici pentru scandalul care provoacă mari probleme de imagne pentru partid.

Budăi are în subordine mai multe instituții de verificare și control acuzate că nu au verificat modul în care azilele din Voluntari i-au tratat pe bătrâni.

Şi-a planificat Budăi demisia?

Potrivit unor surse oficiale, Marius Budăi își pregătise deja această ieșire din guvern, încă de zilele trecute, de când a început scandalul căminelor groazei.

Ministrul Muncii ar fi purtat mai multe discuții, zilele trecute, cu premierul, însă decizia a fost luată abia în această dimineață. Marcel Ciolacu ar fi fost cel care i-a cerut demisia ministrului Muncii.

Liderii PSD au făcut presiuni, în ultimele zile, pentru găsirea unui vinovat în cazul azilelor groazei.

author avatar
Andreea Vlad
542 afisari

19 COMENTARII

  1. Ciuca care primise 3 informari despre azile a ajuns presedintele Senatului. adica al doilea om in stat.
    el cand pleaca? Sau la pnl nu se pune….

  2. Daca as fi in locul celui care fa fi numit ministrul muncii in guvern ,primul lucru ar fi maturatul incompetentilor din subordine ,pile ,amante ,ocuparea posturilor prin impins bani la cine ,,trebe” Am auzit ca un post de secretar de stat in ministere se cumpara cu 50 000 de euro Toti cei angajati pe pile si bani trebue dati afara Sunt 33 de structuri cu o groaza de angajati in acest minister (Dar nu numai in acest minister ,in toate)cu ce se ocupa ?

  3. Asa se întâmplă mereu când este psd la guvernare ,încep sa se agite ONG-urile, credeți că astfel de mizerii nu sau făcut și când erau scârbele useriste la guvernare,acum s-a primit ordin să se agite lucrurile, iar aceste hiene trase de sfoară de pe afară au început sa se activeze

  4. Azilele le a facut prin lege udmeristul ceke ala care a închis spitale sa facă loc acestor mizerii,sa rupă batranii de familii ca cică le e mai bine si uite ce afaceri pt interlopi a pus pe picioare iar politrucii nostyi,polițiști, bugetari, complici!!

  5. bine ca a plecat odata milogul asta care era tot timpul cu seniorii si bunicii nostri in gura si atat . mai tinea si de pensiile speciale , duca-se ….

  6. să trăiască don’ buhăi, să plesnim din zurgălăi, dududu şi nanana, cu firic’ alăturea…

  7. ROMANIA eşuată şi prăbuşită pentru a fi RECUPERATĂ ARE MARE NEVOI DE O CLASA POLITICĂ COMPUSĂ DIN VALORI UMANE ADEVĂRATE……………..

  8. O CIUMA ROSIE PSD MAI PUTIN…DAR…PE CAND SI CU EXTIRPAREA POLITICA TOTALA SI A LEPRELOR GALBENE PNL SI A SODOMITILOR USR…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger