AcasăPoliticaULTIMA ORĂ Iohannis tună și fulgeră! L-a chemat de urgență la Cotroceni...

ULTIMA ORĂ Iohannis tună și fulgeră! L-a chemat de urgență la Cotroceni pe premierul Florin Cîțu

Klaus IohannisULTIMA ORĂ Iohannis tună și fulgeră! L-a chemat de urgență la Cotroceni pe premierul Florin Cîțu

Klaus Iohannis l-a chemat de urgență la Cotroceni pe premierul Florin Cîțu. Întâlnirea are loc de la ora 12.30, potrivit Administrației Prezidențiale.

Deși nu este clar care ar putea fi subiectul discuției dintre cei doi, este foarte probabil ca tema întâlnirii să fie legată de deblocarea crizei din coaliție. Discuțiile au loc chiar în clipa în care la Parlament se va decide soarta premierului Cîțu.

La ora 12.00, Birourile Permanente ale celor două Camere se reunesc pentru a lua act de depunerea moţiunii de cenzură USR PLUS-AUR şi a stabili calendarul dezbaterii acesteia.

Klaus Iohannis, săgeți către USR-PLUS

Președintele Klaus Iohannis a lansat sâmbătă un atac dur la adresa USR-PLUS, acuzând că „noua alianță” cu AUR este „un afront la adresa românilor”.

Șeful statului a comentat, pe Facebook, că prin moțiunea depusă alături de AUR, USR-PLUS „s-a discreditat iremediabil în fața românilor”. Iohannis face responsabil partidul condus de Barna și Cioloș de dinamitarea Coaliției și „compromiterea iremediabilă a întregului pachet de reforme asumat prin programul de guvernare”.

„Solicit USR PLUS să cumpănească foarte bine implicațiile asocierii cu obiectivele promovate de AUR și să pună punct acestor gesturi politice iresponsabile, să își respecte electoratul și să se întoarcă la masa dialogului, pentru a găsi împreună cu partenerii din Coaliție o soluție viabilă și rațională de a debloca actuala situație”, a scris Iohannis pe Facebook.

author avatar
Andreea Vlad
1.146 afisari

4 COMENTARII

  1. Comisarul .ro : ” NU VOR FI ALEGERI ANTICIPATE , NU VA LASATI INSELATI DE DECLARATII BOMBASTICE „. Ora 11:05 : ” URMEAZA 48 DE ORE CU MARI SURPRIZE ” !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger