AcasăPoliticaUite, de-aia nu mai poate Nicușor

Uite, de-aia nu mai poate Nicușor

Ultimul sondaj arată că 60 la sută dintre bucureșteni se arată foarte nemulțumiți de prestația lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Trafic sufocant, încălzire deficitară, colectarea gunoiului, poluare sunt doar câteva dintre lucrurile care îi nemulțumesc pe locuitorii din București. Și ce, vi se pare că pe Nicușor Dan l-ar interesa?

De opt luni, de când a fost ales primar, sunt sute de blocuri fără apă caldă și căldură. Uite, de aia nu mai poate Nicușor. A zis că o să dea? A zis. A spus că se va rezolva și problema avariilor la conducte? A spus. Sunt două puncte de lucru mari în Capitală. Are rost să meargă și Nicușor cu cheia franceză acolo? Nu are, pentru că-l vede nevasta cu ustensila în mână și-l va pune să șurubărească și acasă. Se circulă greu? Da, dar nu e din vina lui. Dacă ar fi după el, ar sta acasă, să nu mai aglomereze drumul. Apoi, cum să rezolve el poluarea? Să încarce aerul în pungi și să-l ducă la marginea Bucureștiului? Gunoaie pe străzi? Sunt, dar dacă le strânge, orbii nu și-ar mai recunoaște orașul. Ei se ghidează după miros și după chițăitul șobolanilor. Dacă le ia și șobolanii, ar fi dezastru.

Nimic nu miră până aici. Dar din sondaj rezultă că, deși 60 la sută au părere proastă și foarte proastă despre administrarea Capitalei, doar 29 la sută ar vota PSD să păstorească orașul. Mai sunt 27 la sută USR și 22 la sută PNL. Înseamnă că nici ai lui nu-l mai înghit. Surprinzător, însă, nu ies în stradă să protesteze. Dacă acum ar fi fost un primar pesedist, la fiecare șobolan găsit mort pe stradă ar fi fost scandalul cât casa. Trotineștii cu rucsăcel în spate ar fi pus de o revoltă populară. Uite, de-aia nu mai poate Nicușor, că 60 la sută dintre cetățeni consideră că a condus prost. I-a obligat el să-l voteze? A ieșit primar, așa e, dar uite de-aia nu mai poate el. Ce treabă are el cu asta?

author avatar
Valentin Boeru
881 afisari

10 COMENTARII

  1. Nu se poate face bici din cacao peste noapte , dezastrul mostenit de la Firea nu se repara nici in 10 ani .

  2. Bucureștii n-au avut un primar general. În 1992 Crin Halaicu afacerist, apoi Lis un reprezentant tipic al etniei sale, Videanu un șmecher de Teleorman, Băsescu un bișnițar de port, Oprescu un golan cu ștaif, Firea preocupată doar de marketingul personal. Și în fine Nicușor Dan un ciudat care nu prea le are nici cu igiena personală! Bine am ajuns!

  3. un referendum de validare daca mai gaseste pe cineva ii vine manusa acetui facator de nimic si ……. !!!!!!! da le ba macar apa calda xaca era reclama ta de winner si tunde iarba ca nu e parul tau din cap pe care daca vrei il tunzi daca nu il pui pe pauza!!!!!!!!!

  4. Mai, voi aia din Bucale, cand o sa intelegeti ca apa calda si incalzire nu veti avea decat atunci cand va veti monta microcentrale de aprtament, ca toti oamenii cu cap pe umeri din tara asta ??? Viitorul nu e al colectivizarii. Oricine v-ar conduce nu va rezolva nici caldura nici apa calda, pentru ca centralizat ESTE IMPOSIBIL in Romanica….!!!!Daca nu va luati soarta in propriile mani, nu ne mai plictisiti cu caldura voastra ca ne-a iesit prin par(cine are), deja.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger