AcasăPoliticaUE stă pe un butoi cu pulbere: Klaus Iohannis, numit "extremist" chiar...

UE stă pe un butoi cu pulbere: Klaus Iohannis, numit „extremist” chiar în inima Europei!

UE stă pe un butoi cu pulbere: Klaus Iohannis, numit "extremist" chiar în inima Europei!

Klaus Iohannis a fost acuzat de presa maghiară că a adoptat o atitudine extremistă, după ce şeful statului nostru a criticat discursul lui Viktor Orban de la Băile Tușnad.

Cei care se opun autonomiei transilvănene îl urmează pe Nicolae Ceaușescu, au notat jurnaliștii de la publicația proguvernamentală Magyar Nemzetde la Budapesta.

L-au asemuit cu extremiştii anti-maghiari

Cei care se opun autonomiei transilvănene îl urmează pe Nicolae Ceaușescu, scriu jurnaliștii de la publicația proguvernamentală Magyar Nemzetde la Budapesta. Aceștia îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că manifestă aceeași atitudine față de autonomia Ținutului Secuiesc ca extremiștii antimaghiar care au perturbat discursul premierului Victor Orban de la Băile Tușnad.

„În mod evident, Ungaria nu-și ascunde în niciun fel intențiile revizioniste, iar eu am afirmat în repetate rânduri, de ani de zile că, din păcate, Ungaria nu este un stat prieten cu România.

Regimul Orban nu și-a spus niciodată intențiile de a anexa, de a ocupa. De altfel și ce se întâmplă acum în Transilvania, faptul că Ungaria cumpără clădire cu clădire, pădure cu pădure, faptul că Ungaria a implementat un sistem paralel de învățământ de la grădiniță până la universitate, paralel cu statul român în Transilvania.

Ungaria, din păcate, se comportă ca un stat co-suveran în Transilvania și face acest lucru din păcate, pentru că statul român s-a retras din acea zonă. Există doar o suveranitate simbolică pe care statul român o exercita acolo.

Din păcate, Ungaria se comportă ca un stat cos-sugeran în Transilvania”, a spus Dan Tanasă, deputat AUR.

author avatar
Andrei Ștefan
1.831 afisari

23 COMENTARII

  1. Ce spui in titlu și în introducerea articolului și ce bălăngăni apoi până la sfârșitul lui! AS ești idiot de duminică dimineață și na, iar se supără @ Livia, femeia-bărbată, postatoare p-aici !

    • Unguri sunt o nație foarte rea și complicata, singura tara care a reușit sa tina bizgirimea in frâu sunt sârbii, în rest peste tot fac probleme

      • Ungurii sunt daci prin urmare teritoriul Ungariei trebuie sa revina la patria mama Romania 😁!

      • Maghiar e una, ungur(ean) e alta.
        Baciul ungurean a fost maghiar? Nu!
        Nenunărați români au numele Ungureanu în Moldova și Țara Românească, precum nenumărați români au numele Moldoveanu, Munteanu sau Olteanu în Transilvania.

    • KLAUS IOHANNIS ESTE CEL MAI IUBIT DE POPORUL ROMAN . SLAVA KLAUS IOHANNIS SI AL TREILEA MANDAT AL TREILEA RIICH

      IOHANNIS ESTE OMUL SITUATIEI . ESTE COMANDANTUL SUPREM SI DICTATORUL TARII
      SLAVA TRANTORUL

    • In Romania de32de ani mafiotii lui Soros au schimbat un globalist cu altul,nici KJ nu face exceptie

  2. Eu cred cu Tărie că Transilvania e pământ Românesc dar mai cred și că nici măcar BOZGORII nu-și băteau joc de transilvăneni cum au făcut-o Miticii

    • Corect! Independenta pentru toate tarile Romaniei : Transilvania, Crisana (inclusiv partea din ungaria), Banat (inclusiv partea din Serbia), Maramures, Bucovina (inclusiv partea din Ucraina), Moldova, Basarabia (inclusiv partile din Ucraina), Dobrogea (inclusiv partea din Bulgaria), Valahia (inclusiv Timoc). Eventual toate intr-o Uniune Romaneasca dar fara un Bruxelles / Bucuresti.

      • Si capitala la Bucale, ca doar trebuie neaparat sa conduca miticii. Hai da de , ma umfla rasul(rusul mai bine), decat sudistii.

        • ce-i asta miticii , un fel de jignire ? de la ce vine ? de ex ardelean cu minte inceata stiu de la ce vine , sau ardelean pofticios de cizma straina( austro-ungara sau orice numai strain sa fie ) , stiu de la ce vine . daca miticii sint rai , atunci dancu , boc , rus , maior , kovesi , coldea , ciolos , barna etc , etc , sint buni ? bai , saci cu osanza , nu stiti decat sa aveti burti mari umplute cu k kt si sa o sugeti cu doua mani la straini !

      • Pai tocmai de aceea e asa rau – Ardelenii trebuie sa dicteze in Ardeal iar valahii sa dicteze in bucurestiul lor. Era o vorba cum ca fecalele amestecate put!

  3. Pentru noul autointitulat Atenți mai vita incaltata mâncător de laturi otrăvite Clujul lui jegul de Boc este umflat artificial cu banii de la miticii din Teleorman Olt Vaslui și Botoșani. Iar de voi nu este decât gura va place sa vă amăgiți că sunteți cineva nu sunteți nimeni. Daca va sunt dragi sangvinari i bozgori mars afară din Ardeal cu direcția în Buda lui peste secături cu apucături de iude. Au murit o sumedenie de români pentru unirea Ardealului cu patria mamă români din Muntenia și Moldova pe care tu ii numești mitici jegosule……….

  4. Sa fie declarat persona non grata ca nicaieri in ue nimeni nu mai cere sa rupa o tara suverana pe criterii etnice si mai mult aici unde are ungurii lui in guvern ce jura credinta Romaniei care ii hraneste si care ii fac interesele si mai ales cara banii cu sacii pt intetesele lui.

  5. Dupa mintea acestui asa zis reporter, maine-poimane va incepe razboiul in Europa datorita lui Claus. Il mai tineti mult pe acest analfabet functional numit Andrei Stefan?

  6. Cica Iohanus,” seful statuilui ” mafiot,esuat,s-a trezit si el a 7-a zi dupa scriptura,si a balmajit ceva,confuz,are scuze,deabia se trezise….De ani de zile ungurii incalcaqnd Legile Tarii,cu ajutorul altor unguri din ” Justitea mea endependenta „,magoistrati ticalosi lasati de capul lor,se tot fac stapani pe imobile,paduri,terenuri,chiar si sate intregi.Iar statul roman,bai securistilor voi de fapt sunteti ” statul Roman „,cu Cocotatul pe post de ” sef „,ce dreacu faceti ba ? V-au cumparat ungurii si pe voi,sau voi ” enformati ” in vant degeaba ” ?

  7. Alt articol de k.akat scris de acest jurnalist imbecil! Cum s-ar zice iohanis e bun ca nu suporta ungaria!! Nu gunoiule de jurnalist, iohanis rage ca muta la pl la viktor orban pt ca asa i-a orrdonat ursula aia corupta!! Iohanis nu vorbeste pana nu primeste comanda!! Iar viktor orban este un patriot devotat pt statul ungaria

  8. Nu exista antimaghiari, exista doar oameni ce se opun extremismului maghiar. Este cu totul altceva!
    In mintile lor bolnave si nesatule de a domina pe altii, urmasii hoardelor salbatice de huni afirma ca cei ce se apara de ei sunt extremisti, dar nu se vad pe ei, nu realizeaza realitatea si nu vor sa o accepte.
    Nu prea avem cu cine dicuta. Astia nu stiu decat de frica. Sa le bgam rautatile pe gat si sa-i facem sa amuteasca pe veci.
    Sa infaptuim dreptatea istorica si sa simta si ei ce inseamna durerea.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger