AcasăPoliticaUdrea exultă după ce s-a confirmat că Băsescu va candida: ”Pot merge...”

Udrea exultă după ce s-a confirmat că Băsescu va candida: ”Pot merge…”

Printre primele reacții de susținere a ideii unei candidaturi a lui Traian Băsescu în cursa pentru fotoliul de primar general al Bucureștilor a venit din partea Elenei Udrea.

Fosta șefă a PMP-ului a lăsat să se înțeleagă că susține întru totul decizia actualului lider onorific al formațiunii. Și că e convinsă în succesul candidaturii lui Băsescu, dar și că lucrurile se vor schimba, la nivel de administrație, după ce actualul europarlamentar va intra în cursa pentru Primăria Capitalei.

”Gata, s-a terminat cu gluma! Candidații și susținătorii lor, cei aflați la vedere sau ascunși aiurea, prin “păduri”, își pot lua găletușele din nisip și pot merge acasă! Traian Băsescu, candidează! (sic!) Și ca întotdeauna, câștigă! Se face din nou politică în România! Se face din nou administrație în România!”, sună mesajul pe care l-a transmis luni seară Elena Udrea, prin intermediul unei rețele de socializare.

Anunțul lui Tomac

După o îndelungă perioadă în care se știa că fostul șef al statului, actualmente europarlamentar, cochetează cu ideea de a candida din nou la Primăria Capitalei, pentru a ajuta PMP-ul la locale, a devenit cert că Traian Băsescu a decis să intre în cursa în care și-au anunțat deja intenția de participare Gabriela Firea, Nicușor Dan, dar și Călin Popescu Tăriceanu.

Anunțul a venit luni seară din direcția lui Eugen Tomac, actualul număr 1 în cadrul formațiunii politice. Tomac a transmis un mesaj adresat colegilor și susținătorilor partidului, cu referire la ”campania de strângere de semnături pentru viitorul Primar General al Municipiului București!”. ”Cu Băsescu înainte!”, a mai scris, între altele, liderul PMP.

Băsescu: Sunt prea multe lucruri care au rămas acolo unde le-am lăsat

De altfel, seara trecută Traian Băsescu însuși a intrat în direct într-o emisiune TV și a făcut referire la câteva probleme identificate la nivelul Capitalei.

”N-aș vrea să prezint neapărat un program de primar general, dar sunt prea multe lucruri care au rămas acolo unde le-am lăsat. Uitați-vă la Pasajul Basarab! O construcție formidabilă. Din păcate, s-a terminat de 10 ani pasajul și la piciorul pasajului, când ai coborât din rampă, te oprești în două semafoare, unul ca să întoarcă tramvaiul și altul ca să intri în Mihalache. La niciunul nu i-a trecut prin cap să facă un pasaj subteran, să treacă ori traficul de pe Mihalache pe sub intersecție, să nu mai ai semafor când cobori de pe pasaj.

Sau uitați-vă la problema încălzirii, mult-discutata problemă a încălzirii, și un copil de clasa a V-a înțelegea că, după cum s-a făcut contorizarea și automatizarea punctelor termice, RADET-ul nu mai avea viață. Bucureștiul este contorizat la nivel de scară de bloc. Nu se mai pot încărca facturile cu pierderile de pe conducte. Acest lucru este valabil din 2005, când s-a terminat programul de contorizare și automatizare a punctelor termice, și oricine știa că va ajunge RADET-ul la faliment. Să nu începi programul de montare a centralelor de cvartal e o copilărie”, a susținut Băsescu, la postul B1TV.

413 afisari

2 COMENTARII

  1. Din cocos nu faci găină,nici din curva gospodină ..!! . asta mai lipsea să vă conducă parașuta… scăpați de aia din Voluntari și dați de asta din Pleșcoi….!!!…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger