AcasăPoliticaUdrea a răbufnit: Traian Băsescu este o instituţie/Nu a mâncat seminţe la...

Udrea a răbufnit: Traian Băsescu este o instituţie/Nu a mâncat seminţe la Cotroceni

(sursa foto: facebook/Elena Udrea)

Elena Udrea a comentat, în această a doua zi a săptămânii, pe marginea situației fostului președinte Traian Băsescu și a faptului că, urmare a declarării acestuia drept colaborator al Securității, va trebui, între altele, să părăsească vila RA-APPS din strada Gogol și că rămâne fără pază din partea SPP – VEZI DETALII AICI.

După mesajul de zilele trecute, transmis pe o rețea de socializare, ca urmare a deciziei Înaltei Curți – VEZI AICI, de această dată Udrea a vorbit în fața presei despre situația fostului lider de la Cotroceni.

„Eu cred că Traian Băsescu este un om mult prea puternic ca să poată să fie umilit de oameni atât de mici. Cred că este o problemă a statului în momentul ăsta, pentru că Traian Băsescu nu este el, cetăţeanul. Cetăţeanul poate să meargă cu taxiul, nu a fost niciodată un politician arogant, nu a fost niciodată un politician care să, nu ştiu, să îi placă să afişeze lux, deci el poate să meargă şi cu tramvaiul, şi cu autobuzul. Problema este că Traian Băsescu este o instituţie, este o instituție a unui fost preşedinte”, a declarat Udrea, marți, 29 martie.

Udrea: N-a mâncat semințe la Cotroceni. A discutat cu Joe Biden

Totodată, fostul ministru și ex-șefă a PMP-ului a ținut să menționeze că fostul președinte nu a „mâncat seminţe la Cotroceni” și a adus în discuție și situația medicală a acestuia din urmă, știut fiind faptul că Băsescu – actualmente europarlamentar- a ajuns, în ultimele zile, în grija medicilor, aflându-se că a fost internat în spital, în afara țării – VEZI DETALII AICI.

„Câtă vreme statul ăsta îşi permite riscul să lase un fost preşedinte fără pază, fără protecţie, şi nu orice preşedinte, nu unul care a mâncat seminţe la Cotroceni, ci un fost preşedinte care a discutat cu Joe Biden despre scutul de la Deveselu. (…) Nu ştiu, mă întreb ce s-ar întâmpla dacă, din greşeală, salvarea care l-a luat pe Traian Băsescu de la Bruxelles îl ducea la Moscova? Ce s-ar fi întâmplat în cazul ăsta, neavând pază, neavând nimic? (…) Mulţi dintre cei care conduc astăzi statul român cred că ar trebui să se gândească de două ori, când iau astfel de măsuri, pentru că roata se învârte”, a mai fost auzită spunând Udrea.

„Ne imaginăm că vine Traian Băsescu la aeroport şi se urcă în taxi?”

Și nu au fost singurele declarații pe care le-a făcut Elena Udrea cu referire la acest subiect, pe fondul deciziei pronunțate săptămâna trecută de Curtea Supremă, care a decis – definitiv- că Băsescu a colaborat cu Securitatea.

„Că a fost declarat la Înalta Curte este una, legea aceasta care spune că poate fi lăsat fără SPP, fără casă, singur, pe drumuri, ce ne imaginăm că vine Traian Băsescu la aeroport şi se urcă în taxi? Ok, dar dacă acesta este nivelul statului român de astăzi, încât îşi lasă un fost preşedinte în această stuaţie, ce să spun – ăsta este nivelul la care este ţara”, a afirmat Elena Udrea.

398 afisari

15 COMENTARII

  1. Dar la ce-i trebe pază ? A demontat singurel economia si a amanetat-o ? Gol să iasă din strada Gogol ! Poporul nu e şi el instituţie ? Un lanţ pentru toată camarila lui . Aşa mai lung

  2. ELENO ,AI DREPTATE BASE NU MANCA SEMINTE LA COTROCENI !,MAI BEA UN PAHAREL INAINTE SI ALTUL DUPA ,TI-A IESIT UN PORUBEL DIN GURA ,CHESTIA CU SEMINTELE ,TU MANCAI SEMINTE IN TIMP SAU PRINTRE TIMP.

  3. Da, Petrov este institutia minciunii si a furtului cu mana altora, cum ar fi a ta, Nuti
    Utilizai dreapta cu spor, in biroul prezidential, si apoi …

  4. Era o vorba pe vremea aia care ii place lui base: Dai in mine, dai in fabrici si uzine.
    Nu am auzit de Institutia „traian basescu „.

  5. Bai pitipoanco,nu te mai potolesti ? Ce-o fi zicand mdam Basescu,ia uite a dracului,inseamna ca i-o tragea bine,nu poate sa uite.Acum am dovada.Cica Basescu Institutie,pai nu zicea el mai alaltaieri ca Romania este un stat Mafiot,si eu stiu ce spun ? Uite Institutia,ca la mafioti,vine o vreme cand Il Capo dei tuti Capii da in primire,adica i se ia gatul.Putregaiul asta inca a scapat usor,deocamdata.

  6. FIR-AI A SATANEI DE PANARAMA! CATE FEMEI CU COPII ACASA ATI BAGAT LA PUSCARIE CA SA MARCATI LUPTA ANTICORUPTIE, IN VREME CE TU CARAI GEAMANTANE CU BANI IN COMPLEXUL LUI TIRIAC? DE ANCA STANCULEANU ITI AMINTESTI? SA ITI AMINTESC CURVA BELITA CAT PREDA LA TINE SI LA DLBLAGA?! MASTERANDO IN TEOLOGIE, TE VEDEAI SI PREOTEASA CAND ALERGAI LA CRAIOVA DUPA FERMECUTI LA POPA ALIN?! SA INCHIZI GURA AIA BORSITA DE ATATA SUPT PU..LE…OTREAPA! DEA DUMNEZEU CA TOATA CURVIMEA NEAMULUI LUI BASESCU SA FITI LA PUSCARIE. CURVELOR, AVETI COPII? SA ITI FAC O LISTA JAPITO, CU FEMEILE CARE AVEAU COPII ACASA SI NU AVEAU DUPA CE BEA APA ..SI VOI LE-ATI ARUNCAT IN PUSCARIE SI FACEATI EXPERIMENTE PE ELE? CE CREZI JEGOASO, ATATIA ANI NU S-A RUGAT CINEVA SA MURITI IN PUSCARIE?! VRETI VIATA ALEASA?! VII DIN SATRA SI TE DAI COCOANA? AI UITAT CUM TE CATELEAI LA CAMATARI PE O FRIPTURA? LASA CA ARE DUMNEZEU GRIJA DE VOI TOATE….ATI FACUT DIN SPP OFICINA DE SLUGI IEFTINE…SA VA FACA PIATA, SA VA DUCA PLOZII LA SCOALA SI SA VA FU..TA CAND VA LIPSESC DARLAII DIN CASA….DU-TE FA LA BALAMUC…MASTERANDO IN TEOLOGIE! UMBLAI PE SUB POALA POPII SI TE DADEAI CU CRUCEA PE LA TV..
    SIKTIR…NU TI-AR MAI LUA MULTI PUSCARIA INAINTE! SA MORI IN PUSCARIE! TU ESTI MAESTRA HOTIILOR LUI BASESCU…MARS LA TARGSOR!

  7. eu ELENA fosta lui PETROV am plecat cu valiza cu banii de la ALRO SLATINA iar DNA o suge la rece

  8. Ai uitat tuto, cand Petrov iti dadea toate parcarile din Bucuresti, si a facut dintr-o curva de Buzau, o curva de Bucuresti, mult mai avida dupa putere si bani ca si el dealtfel, ca cine se aseamana se aduna.Cand ai trecut prin patul multor demnitari ai statului, ai uitat ?
    Asa ai ajuns sa te crezi doamna, da tot o curva in adancul tau ai ramas

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger