AcasăPoliticaUdrea a răbufnit după ce Băsescu a fost declarat colaborator al Securității:...

Udrea a răbufnit după ce Băsescu a fost declarat colaborator al Securității: „Marș înapoi în groapa de gunoi moral!”

Udrea a răbufnit după ce Băsescu a fost declarat colaborator al Securității: „Marș înapoi în groapa de gunoi moral!” (sursa foto. stiripesurse.ro)

La o zi de la pronunțarea, de către Curtea Supremă, a hotărârii definitive în cazul lui Traian Băsescu, mai exact de când Înalta Curte a decis că acesta a colaborat cu Securitatea, fosta șefă a Cancelariei prezidențiale a ieșit la rampă cu un mesaj tăios la adresa contestatarilor fostului șef al statului, actualmente europarlamentar.

Elena Udrea a răbufnit și, într-un mesaj postat în după-amiaza zilei de 24 martie, a „scos la înaintare” vorbe grele îndreptate către contestatarii fostului lider de la Cotroceni.

„Nu vă e rușine??? Mai ales vouă, nemernicilor, care ați ajuns să vă citească alții rahaturile de pe paginile de Facebook, crezându-va niște lumini, doar pentru că “turnătorul” Băsescu v-a făcut “cineva”?

Marș înapoi în groapa de gunoi moral a societății, unde vă e locul și de unde nimeni nu o să vă mai ridice a doua oară!”, a scris Udrea, pe pagina sa de Facebook.

Pe de altă parte, fostul ministru al Turismului susține că l-ar fi votat pe Băsescu, în defavoarea lui Năstase, dacă verdictul ar fi fost aflat înaintea scrutinului din 2004, alegeri în urma cărora actualul europarlamentar a ajuns în fruntea statului.

Redăm în cele ce urmează, integral, mesajul Elenei Udrea:

„Deci ICCJ a decis definitiv că fostul Președinte al României, Traian Băsescu, a colaborat, în accepțiunea legii existente azi, cu Securitatea! La fel de bine, cei trei judecători puteau spune că nu, soarta noastră și a țării, ar fi fost aceeași, nimic nu s-ar fi schimbat. Și nici Putin, nici Biden, nici Rusia, America sau UE nu ar fi schimbat nimic din ceea ce ei fac și ne influențează viața azi în România și în lume!

Schimbă decizia Înaltei Curți cu ceva performanțele sau erorile făcute de Traian Băsescu ca Președinte, Primar sau ministru? NU!!!

Dacă am fi aflat înainte de votul din decembrie 2004, care l-a făcut Președinte, că Traian Băsescu, despre care toți adversarii politici spuneau atunci că nu ar fi putut avea carieră profesională fabuloasă în marina comercială fără sprijin de la regimul comunist, a povestit în scris de două ori, despre ce au făcut niște colegi ai lui în vacanțele de liceeni la un liceu militar!!!!, am fi votat cu Năstase?????????????????

Eu sigur nu!

Mai ipocriților! Nu va e rușine că pupați azi în fund pe toți turnătorii la “”Noua Securitate”, îi lingeți și îi faceți eroi pe toți lașii și toate scursurile care s-au îmbogățit prin afaceri cu statul și apoi s-au pus la dispoziția “statului de drept” de azi, cu turnătorii ordinare cu care au aruncat oamenii în pușcării și au distrus vieți și cariere?

Un “stat de drept” mai prost, mai incompetent, mai rău, mai nociv ca Securitatea lui Ceaușescu, dar vă pute că Traian Băsescu, liceean fiind la un liceu cu profil militar, în anul 1973!!!!!, (când tot poporul nici nu îndrăznea să gândească împotriva Sistemului), ar fi povestit aventurile de vacanță ale unor colegi cu turiste poloneze???

Nu vă e rușine??? Mai ales vouă, nemernicilor, care ați ajuns să vă citească alții rahaturile de pe paginile de Facebook, crezându-va niște lumini, doar pentru că “turnătorul” Băsescu v-a făcut “cineva”?

Marș înapoi în groapa de gunoi moral a societății, unde vă e locul și de unde nimeni nu o să vă mai ridice a doua oară!”

Drulă: Traian Băsescu să își ceară scuze poporului român

Pe de altă parte, e de menționat că printre primii politicieni care au reacționat pe marginea deciziei pronunțate în 24 martie de Înalta Curte s-a numărat liderul interimar al USR-ului, Cătălin Drulă, care a susținut, intre altele, că fostul președinte trebuie să își dea demisia din Parlamentul European.

„Când ești dovedit definitiv că ai colaborat cu Securitatea ca poliție politică, două gesturi minime se impun:
– Traian Băsescu să își ceară scuze poporului român. Pentru ce a făcut și pentru că ne-a mințit atâta timp.
– Traian Băsescu să își dea demisia din Parlamentul European. România a suferit destul de pe urma securiștilor, țara noastră nu trebuie să fie reprezentată de securiști nicăieri, cu atât mai puțin la nivel european.

Se încheie un capitol trist. Ar fi frumos ca ultima notă să fie minima decență”, a scris Drulă, miercuri după-amiază, pe Facebook.

Orban: S-a făcut dreptate, dar prea târziu

Și fostul premier Ludovic Orban a reacționat pe acest subiect, răspunzând unei întrebări de la presă.

„Ştiţi cum e: s-a făcut dreptate, dar prea târziu. Eu aş vrea să fie pedepsiţi toţi cei din servicii, toţi cei care au lucrat în CNSAS şi care au pitit aceste dosare, pentru că, dacă aceste dosare ar fi fost făcute publice după adoptarea legii privind organizarea şi funcţionarea CNSAS, (…) Băsescu nu mai ajungea preşedintele României. Dar eu sunt convins că nu este singurul care a fost produsul Securităţii şi al serviciilor şi care a ajuns preşedinte sau care a ajuns în funcţii publice. Mă bucur că s-a făcut dreptate, mă bucur că instanţa, până la urmă, a aprobat evidenţa”, a declarat Ludovic Orban, miercuri, de la Parlament.

Ponta: „Dottore Traian!!! Ce făcuși Dottore?? Ești turnător Dottore ??”

La rândul său, Victor Ponta, fost șef al Guvernului și lider al Pro România, nu a trecut cu vederea acest subiect, reacționând, scurt, pe Facebook.

„Dottore Traian!!! Ce făcuși Dottore?? Ești turnător Dottore ?? Din păcate știm toți – că e turnător, mincinos și … multe alte defecte ! Dar câteva milioane dintre noi l-au votat . Nu o data – de doua ori ! Nu pentru că le placea de Basescu sau credeau că e bun – doar să NU iasă Năstase sau Geoană. După care au continuat să voteze “să NU iasa ăla / aia” . Credeți că în 2024 o să faca altfel ?”, a scris Victor Ponta.

1.672 afisari

19 COMENTARII

    • Lenutzo, sa stii ca Traian a fost turnator. Petrov il chema. Iti mai aduci aminte cand ti-o baga la Cotroceni in biroul prezidential? MARS, jigodie!

  1. Udrea nu se poate abtine sa ne mai arate inca o data ca debordeaza de tupeu. De proasta conditie . Daca am spune ca de mahala , am jigni si nedreptati mahalaua. Mahalaua pacatuieste prin exprimare, dar are caracter de inalta clasa, nu ca pretinsa doamna.

  2. Blondino las-o jos că măcăne. Bibicu tău e un turnător și un
    boschetar ordinar. Mai porți mini și tanga de când s-au dus
    vremurile bune de la Cotroceni ? Ce vremuri !!!!!!!
    Acum ai ajuns o familistă cu budigăi.

  3. Grețos. circ pt proști. Cine l-a pus, exact de asta l-a pus. E „de încredere”…… Iar despre Udrea: Să se spovedească la bulibașa ei.

  4. Si-a raschetat c–-teaua coltii ??? Crede c-am uitat zilele cand EA plimba banii(euro) cu punga prin Bucale iar noua , pitigoiul ciripitor si piticul atomic ne taiau salariile si pensiile pe arii lacrimogene muiate-n Wiskey. Sictir !!!

  5. Nuti , taci fa muista dracu, profitoarea de pe urma turnatorului ordinar Petrov, un eminent jeg uman, un ticalos ordinar, a ajuns Presedinte datorita lui Iliescu, care a transmis sistemului ca otrapa numita Basescu sa fie sustinuta , si astfel sa ajunga jegul Presedinte

  6. Se inseala l au tradat garantii lui nu de pe aici ca el singur si a ales oamenii pt interes asa ca nu e de aici lovitura.acum isi da seama ca doar daca avea romanii langa el si nu ii dezbina si alunga era bine asa altii l au folosit ca tonomat de bani si atat!!!

  7. ,,Circ gretos pentru prosti”
    Ai dreptate,acesta -i adevarul,
    Ia sa vezi cum lingatorii anosti
    Il scapa ,basma curata pe chiorul!

    Ia sa-l vezi cum ne rade in fata apoi
    Cum ne sfideaza si ne duce cu presul
    Cum rad cei trei fanti intelectuali martafoi
    liiceanu, patapievici si plesu!

    Pe oricine -l alegi mai departe
    Va face la fel va fura va minti
    El stiind ca justitia calpa
    Nu-i va face nimic orice -ar fi!

  8. Curva tipa ca este virgina, ca in cantecul Madonei.
    Nuti esti haznaua si emanatia lui Base.
    Rusine!
    Sa-l pupi pe p__a pe Cocos ca te-a ACCEPTAT INTR-OCASATORIE DE CONVENTIE SI EL PERSONAL S-A FACUTDE RAS CU TINE.

  9. Are dreptate si Nuti.
    Deci Petrov a decazut de la ranile de saliva d cpe limbile din cur ale intelectualilor romani Papaprostea Papapievici si Leşu ce ar trebui ridicati in teapa lui Vlad, ușurel usurel sa nu moara din prima, asa mai pe la umar…

  10. Sa nu-l uitam pe debilul Neamtu ce se iubea si pupa in buda Modrogani cu securista Macavei.
    O sa vedeti debilii ca o sa se ia de Petrov …

  11. Vorba lui Petrica Tutea, tinerii astia ca Papavievici Iliceanu sau Leşu nu au minte sa devina intelectuali…
    I-a mirosit batranu ca un urs polar o foca de la 100 km…

  12. Aoleo Nutzico fa,da’ ce inversunata esti.Ce dreacu oi fi gasit atat de pasional la cimpanzeul de tot rahatul cu moaca stramba si tesita ? chiar ti se scula cand il vedeai ,ca ca barbat arata ca dracu.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger