AcasăPoliticaUDMR nu va avea miniștri în viitorul Guvern. Kelemen Hunor: „Am fost...

UDMR nu va avea miniștri în viitorul Guvern. Kelemen Hunor: „Am fost dispuși să facem compromisuri, dar…”

sursa foto. Facebook/Kelemen Hunor

În condițiile în care s-a aflat că PSD și PNL și-au împărțit ministerele în viitorul Guvern Ciolacu, pe lista miniștrilor propuși și care urmează să fie audiați, miercuri, în comisiile de specialitate de la Parlament, neregăsindu-se reprezentanți de la UDMR, liderul acestei formațiuni politice a transmis un mesaj.

Marți seară, Kelemen Hunor a scris, pe Facebook, faptul că în ultima perioadă UDMR a făcut „tot posibilul” pentru a continua să guverneze cu partenerii săi de coaliție.

„În ultima perioadă, UDMR a făcut tot posibilul pentru a continua să guverneze împreună cu partenerii săi de coaliție, am fost dispuși să facem compromisuri, dar, în acest moment, se pare că nu sunt întrunite condițiile pentru a guverna împreună”, a transmis Kelemen Hunor.

Liderul Uniunii susține că miniștrii UDMR au lucrat cu profesionalism și responsabilitate. „În fruntea ministerelor pe care le-am condus, am demonstrat că putem lucra cu profesionalism, responsabilitate, transparență și predictibilitate și că munca noastră are rezultate. Toată lumea recunoaște acest lucru, iar partenerii noștri nu au adus niciun argument pentru a ne explica de ce ar trebui să renunțăm la ministerele deținute de noi până acum”, a mai notat Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor: Am dat dovadă de flexibilitate în cadrul negocierilor din ultimele săptămâni

Liderul UDMR susține că formațiunea pe care o conduce a dat dovadă de flexibilitate la negocierile din ultima perioadă. Dar că nu pot face alți pași în spate. „Chiar și așa, am dat dovadă de flexibilitate în cadrul negocierilor din ultimele săptămâni, deoarece am considerat că este important să guvernăm împreună cu partenerii noștri cu care am început guvernarea și să reprezentăm comunitatea noastră la nivel guvernamental.

Acum nu mai putem face alți pași în spate, în condițiile în care vor să ni se ia toate ministerele pe care le conducem.

Vom continua să avem coloana vertebrală dreaptă în fața oamenilor și să continuăm munca noastră în beneficiul comunității”, și-a încheiat Kelemen Hunor mesajul transmis pe pagina sa de Facebook.

author avatar
Andrei Coman
194 afisari

2 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger