AcasăPoliticaUDMR, invitată la GUVERNARE pe UȘA DNA!

UDMR, invitată la GUVERNARE pe UȘA DNA!

Știrea ”la firul ierbii” sistemului nu este că nu știu ce procuror ialomițean s-a dezmeticit, tocmai acum, să urecheze penal conducerea Alianței pentru Unirea Românilor că ”a corupt alegătorii”…

Face primarul din Odorheiu Secuiesc hora mare la DNA

Nu! Mult mai lesne de aprofundat, cel puțin pentru inițiații sistemului, este decizia luată ” de bună voie și nesilit de nimeni” de  un alt procuror, de această dată dintr-un cu totul alt colț de țară, de a ”stârpi” și el corupția…

Aproape… 6.000 de euro!

Și uite cum, în timp ce noul procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție o tot ține ”langa” cum că, gata, se apucă de ”marile cazuri de corupție”, subalternii acestuia anunță triumfător că au început urmărirea penală împotriva primarului din Odorheiu Secuiesc. Procurorii de la Structura Teritorială Târgu Mureș a DNA finalizând un ”dosar beton”, prin care l-au trimis în judecată pe Galfi Arpad. Edilul udemerist fiind acuzat că a plătit aproape … 6.000 de euro unor avocați care au reprezentat cu brio Primăria Odorheiu Secuiesc în instanță! Avocați plătiți cu actele la vedere! Atâta doar că procurorii s-au ”ofuscat” că în cadrul Primăriei ar exista un serviciu juridic!

Doar i-au ”fezandat”…

Dosarul DNA neavând cum să reziste în instanță, asta este clar. Și atunci, cum totuși trebuie să existe o explicație de ce au cheltuit procurorii banii statului cu acest dosar cu ”uriașul pretins prejudiciu” de aproape 30.000 lei, surse convergente susțin că astfel liderii UDMR ar fi ”fezandați” penal! Doar pentru a o lăsa mai moale cu pretențiile pentru a accepta să revină în Guvern!

După ce Kelemen s a plâns la Washington trebuie să i se facă loc la masa

Pentru că, după scrisoarea lui Kelemen Hunor către Victoria Nuland, publicată în exclusivitate de noi, guvernanții au conștientizat că mai bine îi primesc pe udemeriști la guvernare, decât să îi ”urecheze” din nou diplomații de peste Ocean.

Astfel că actuala ”ofertă de nerefuzat” pentru liderii UDMR este una cât se poate de concretă: ”uite că s-a dat drumul doar la un amărât de dosar care oricum cade în instanță, așa că să o lăsați și voi mai moale cu portofoliile cerute pentru a vă așeza din nou la masa Guvernării”…

Coaliție cu japca

Mingea fiind acum în terenul lui Kelemen Hunor. Cel despre care se spune că are de ales în a își vedea loialii din conducerea UDMR pe scările DNA sau secretari de stat la ministerele pe care urmează să le primească înapoi.

Și uite cum AUR poate țipa ca din gură de șarpe și pentru dosarul din Ialomița, dar și pentru cel din Târgu Mureș…

author avatar
Catalin Tache
2.208 afisari

3 COMENTARII

  1. Legea spune ca, atata vreme cat ai in serviciu juridic in institutie, nu ai voia sa angajezi avocati.
    Sau desfiintezi serviciul juridic si angajezi avocati.Pentru ca, platesti degeaba consilierii juridici.Inseamna ca sunt angajati ca un bibelou.
    Aici, nu s-a respectat legea.
    6000 de euro pentru un proces de trei lei, e un onorariu necorespunzator realitatii.
    UDMR este un ” partid” bazat pe criterii etnice.Si nu face politica Romaniei.Se vede din declaratii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger