AcasăPoliticaTupeu marca Chirica, primarul de la Iași: „Ce are Emil Boc şi...

Tupeu marca Chirica, primarul de la Iași: „Ce are Emil Boc şi nu am eu?”

sursa foto: Facebook/Mihai Chirica

Primarul de la Iași pare deranjat până peste cap de comparația dintre orașul pe care-l păstorește și cel în fruntea căruia se află liberalul Emil Boc – Clujul.

E vorba de o preocupare ce ține de „latura sportivă” a orașului din zona Moldovei. Și de o serie de declarații pe care le-a făcut Mihai Chirica, recent, într-o emisiune de sport de la Iaşi TV Life.

„Ce are Emil Boc şi nu am eu?”, a întrebat, la un moment dat, Chirica. Iar jurnaliștii de la site-ul topiasi.ro vin și cu câteva răspunsuri – la Cluj în „epoca Boc” s-au construit 2 stadioane noi în timp ce la Iaşi nici unul și tot la Cluj s-a construit în „perioada Boc” cea mai modernă sală de sport din ţară în timp ce „administraţia Chirica” nu are decât machete.

CITIȚI ȘI: Ciucă pleacă la război. Cu liderii PNL!

Chirica: „Nouă ce ne lipseşte?”

„Nu înţeleg de ce nu avem şi la Iaşi la echipa de fotbal un sponsor cum e Dan Şucu la Rapid. Nu-i vorbă, că bani sunt la Iaşi, am alocat în acest an 17 milioane de lei pentru toate categoriile de sport (…) Dar n-avem stadion şi mă uit cu tristeţe şi cu invidie. Cu ce-i mai deşteaptă Olguţa (primarul Craiovei, oraş unde s-a construit deja un stadion ultramodern – n.n.) decât mine? Sau Boc (în Cluj s-au construit 2 stadioane noi, ambele omologate FIFA – n.n.)? Nouă ce ne lipseşte? Ce nu avem noi să avem un stadion?”, a început Chirica să-şi verse supărarea.

Actualul edil al orașului Iași a continuat, făcând o afirmație cu trimitere la numele ministrului Dezvoltării, Adrian Veştea. Și anume: „începem un stadion nou pe banii noştri pentru că mi-a zis domnul ministru Veştea că dacă va vedea sacrificul autorităţii locale, de fapt al ieşenilor, sigur ne va ajuta apoi şi Guvernul”.

Citiți mai multe detalii pe acest subiect AICI.

author avatar
Andrei Coman
366 afisari

4 COMENTARII

  1. omul are dreptate nu tupeu , boc a carat bani si de la Iasi si de peste tot , cand era pm , i se fac toate mofturile , metrou la cluj , chelul si tichia de margaritar

  2. „Ce are Emil Boc şi nu am eu?”
    Pai Boc are si ceva in cap pe cand tu esti un simplu prost impins in fata la furat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger