AcasăPoliticaTudose, reacție acidă după apariția informației-șoc despre actualul premier: ”Aflăm azi că...

Tudose, reacție acidă după apariția informației-șoc despre actualul premier: ”Aflăm azi că Wooow Cîțu e penal internațional. Asta înseamnă să ai ștofă!”

Tudose, reacție acidă după apariția informației-șoc despre actualul premier: ”Aflăm azi că Wooow Cîțu e penal internațional. Asta înseamnă să ai ștofă!” (foto: Facebook)

Lesne de întrevăzut, dezvăluirea-șoc apărută în cursul zilei de miercuri (VEZI AICI), vizându-l pe Florin Cîțu, actualul premier și totodată competitor în cursa pentru șefia PNL-ului la congresul de luna viitoare, a generat deja reacții în spațiul public, inclusiv în mediul politic.

Social-democratul Mihai Tudose, europarlamentar și fost șef al Executivului, nu a lăsat să treacă prea mult timp de la aflarea veștii că Florin Cîțu a fost prins pe picior greșit, dincolo de Ocean, în urmă cu 20 de ani, până să reacționeze.

Și nu oricum, ci printr-un mesaj mustind de ironie. Atât la adresa lui Cîțu, cât și a celor de la USR PLUS, cu trimitere la sloganul ”fără penali în funcții publice”.

”Scurtu’ drum către acasă…

După delirul continuu în care ne ține de când e la butoane, după dezastrul provocat și susținut de el în tooooate domeniile, după, după….

Aflăm azi că Wooow Cîțu e penal internațional. Asta înseamnă să ai ștofă! Nu Jilava, Rahova, de-astea maidaneze! Nu! America!!!”, transmite Mihai Tudose, pe pagina sa de Facebook.

Tudose: Du-te acasă, Cîțu. Azi. Acum. Și stai acolo. Fără pâine….

Fostul premier nu trece cu vederea nici recenta declarație a actualului șef al echipei guvernamentale, întrebat fiind, marți, dacă știe cât costă o franzelă, Cîțu alegând să spună că nu mănâncă pâine. ”Du-te acasă, Cîțu. Azi. Acum. Și stai acolo. Fără pâine….”, îi transmite Tudose liberalului aflat la cârma Guvernului.

Totodată, de ironii nu scapă nici reprezentanții USR PLUS, formațiunea condusă de Dan Barna și Dacian Cioloș. ”P.S. Alde Usr-pluș v-a picat semnalu’? Cum e cu fără penali? Era vorba doar de penali români? Pușcăria din străinătate o puneți la studii?!?”, întreabă Tudose, pe finalul postării.

Prima reacție a premierului Cîțu

Întrebat, miercuri, 11 august, într-o conferință de presă – pe fondul unor informații apărute în spațiul public, cum că în anul 2000, ar fi fost închis două zile, pentru că ar fi condus sub influența drogului sau a alcoolului – dacă aceste informații sunt adevărate, Cîțu a răspuns:

”Acum 20 de ani a fost vorba de (…) conducerea sub influența alcoolului. Am plătit amenda respectivă, o amendă foarte mare. Este contravenție. Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Este interesant că în patru tururi de scrutin cu PSD n-a apărut această informație, apare acum în competiția internă din PNL”.

415 afisari

5 COMENTARII

  1. Pupil crescut de UM 0544, trimis in America la legendat, apoi a venit acasa, unde a pe bursa a facut-o lata cu leutul nostru mic, da l-a sustinut sistemul, a facut si parnaie , om de baza ce mai

  2. Bai popescule,si pana la urma ce te deranjeaza asa de profuuund de sarisi de cuuuur in sus ? Conteaza ce spune nu cine spune,oi fi si tu un pupincurist sadea penaaaalii mei PNLaaalii mei. Ce va mai p[lace cloaca in caaare se balacesc penaaalii mei. Ce zici de Cocooootat,cum de nu se mai indigneaza el incruntaaat la TV ? O fi bagat de seeeama ca are si el niste muscoaaaie pe caciula aia de 11 Kg. ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger