AcasăPoliticaTudose, nemilos cu premierul Cîțu: „O stafie bântuie Europa. E Mâțu, dornic...

Tudose, nemilos cu premierul Cîțu: „O stafie bântuie Europa. E Mâțu, dornic de recunoaștere externă”

Tudose, nemilos cu premierul Cîțu: ”O stafie bântuie Europa. E Mâțu, dornic de recunoaștere externă” (foto: Facebook)

Europarlamentarul, fost șef al Executivului, nu scapă din ochi Guvernul Cîțu, de această dată în vizorul său intrând chiar premierul liberal.

Social-democratul ia la tocat planurile șefului Guvernului pentru perioada imediat următoare, la nivel de deplasări externe, punându-le în contextul generat de pandemia COVID.

”Păzea: sare Mâțu la euro-clanță!

Stres maxim în cabinetele a patru comisari europeni și trei lideri de grupuri europarlamentare plus cele ale președinților Parlamentului și Comisiei Europene. Când UE se închide în fața noului val pandemic, o stafie bântuie Europa. E Mâțu, dornic de recunoaștere externă, după ce a suferit destul că îl ignoră țara și, mai ales, coaliția de guvernare ce l-a așezat pe post de sperietoare / om de paie în geam la Palatul Victoria.
Miercuri și joi, Mâțul nostru va sări la euro-clanțe, doar-doar îi va da cineva drumul înăuntru. Milostivi de obicei, oficialii de la Bruxelles sunt cuprinși de fiori: tocmai ce le-a trecut virusul pe la ureche! Ultima dată când au cedat insistențelor unui guvern de a urma un protocol neadecvat pentru pandemie, trei comisari europeni au intrat în izolare. În ianuarie, a doua zi după întâlnirea la Lisabona cu ministrul portughez de Finanțe, acesta a fost diagnosticat pozitiv.

Concluzia la Bruxelles a fost că precauția trebuie să rămână regula, chiar și când e vorba de un eveniment ca startul Președinției portugheze a Consiliului UE”, scrie Mihai Tudose, vineri seară, pe pagina sa de Facebook.

Tudose: Ei știu că omulețul are experiență: tocmai a pus o țară pe butuci

Social-democratul continuă ironiile la adresa actualului șef de la Palatul Victoria. ”Iată, însă, că un nou premier latin – am remarcat accentul pus pe această trăsătură – insistă pentru un program de întâlniri cu grad mare de risc. Mai ales că doi dintre comisarii ce abia își revin după sperietura de la Lisabona sunt luați acum în vizor de zglobiul nostru iresponsabil, inegalabilul și din păcate… al nostru Mâțu!

Și ei știu că omulețul are experiență: tocmai a pus o țară pe butuci! Acum încearcă la nivelul următor… Europa păzea!!!

P.S. Un vaccin antimâțu? O izoletă măcar?”, conchide Mihai Tudose.

Mesajul fostului premier vine în condițiile în care s-a aflat că joia viitoare, cu începere de la ora 15, premierul României urmează să aibă o întrevedere cu președintele Parlamentului European, David Sassoli, întâlnire ce figurează pe agenda publică a oficialului european.

484 afisari

2 COMENTARII

  1. Noroc cu tine cat ai fost Prim-Ministru si te-ai ascuns de Premierul Japoniei . Vorba lui Cartianu in AK – 24 , ieri , 6 februarie 2021 , articol de Ioana Hurdea : ” Grigore Cartianu il executa pe Ioan Korpos de la RTV : ” Vei plati intr-o zi , mizerabile ! SE APROPIE VREMEA MARELUI RECHIZITORIU !”

  2. Ei aici nu-s in stare de nimic, da pai afara
    Avem o Romanie educata, condusa de repetenti eminenti
    cu scoli la baietii cu ochii albastrii ai altora, noi doar punem botul

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger